Günlük Burç Yorumları,9 Mart 2021 Salı Burç Yorumu | Aşk,Sağlık,Para,iş,Aile >>>

Günlük Burç Yorumları,9 Mart 2021 Salı Burç Yorumu | Aşk,Sağlık,Para,Aile >>>


9 Mart 2021 Salı Günlük Burç Yorumları

Astrolojiye meraklı,ve burçların insanlar üzerinde anlık değişimlere ve olaylara neden olduğunu düşünen kişiler günlük  burç yorumlarını takip etmekteler. Günlük burç yorumları, doğduğunuz zaman Güneş işareti konumuna dayanan bir gezegensel geçiş çalışmasıdır. Göklerin değiştiği her an ve gezegenlerin Güneş burcunuza göre konumları, hayatınızda neler olduğunu gösterir. Bu hareketlere geçiş denir ve astrologlar tarafından hayatınızın farklı bölümlerindeki tüm varyasyonları belirlemek için kullanılır.Biz de sizler için 9 Mart 2021 Salı Günlük Burç Yorumlarını yayınlıyoruz okumaya devam ediniz:

                                                
                                        

Koç Günlük Burç | 21 Mart - 19 Nis

Egemen Gezegenler: Mars

9 Mart 2021 Salı  Koç Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Jüpiter'e dikkat edin! Eleştiriler, gerilimler ve hatta kıskançlık sahneleri ... Gezegen ilişkinizi test edecek. Neyse ki, Venüs sizi daha iyi duygulara geri getirecek. Yıldızlar, burcun bekarlarına harika bir favori sunabilir. Ancak sürdürülebilir olup olmayacağı başka bir konudur.

PARA

Pluto'nun bu yönü, hesaplarınıza dalmak ve her şeyi güncellemek istemenizi sağlayacaktır. Ancak çok hızlı gitmemeye dikkat edin, yoksa hata yapma riskini alırsınız.

SAĞLIK

Proteini unutma! Özellikle balık, A ve D vitaminleri, mineraller ve fosfor ve iyot gibi eser elementler için mükemmel bir kaynak olmaya devam ediyor.

İŞ

Profesyonel hedeflerinize ulaşmak için cehennemdeki gibi mücadele edeceksiniz. Başarı yolun sonunda olacak. Ama soğukkanlı olmaya dikkat edin. Başarıya kapılma yoksa hata yaparsın.

AİLE

Aile hayatınızda dengenizi sağlamaya çalışacaksınız; ama sizi sevdiklerinizden bazılarına karşı çukurlaştıracak kaçınılmaz çatışmalar nedeniyle bu hiç de kolay olmayacak. Cesaretiniz kırılmasın!

SOSYAL HAYAT

Ne hissettiğinizi dinleyin! Maneviyat sektörünüzde Neptün ve Uranüs'ün etkisi bu alanı geliştirecektir. Doğası gereği ince etkilere duyarlı olan sizler, bu sefer algılarınızı daha da iyileştirebileceksiniz.


                                                              


Boğa Günlük Burç | 20 Nisan - 20 Mayıs

Egemen Gezegenler: Venüs

9 Mart 2021 Salı  Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Kalbin kaçmak isteyecek! Dikkatli olun, kolay yoldan teslim olmayın. Bir süre sonra sadakatinizin karşılığını aldığınızı anlayacaksınız. Bekar, son romantik ilişkinizin kalitesini ve derinliğini anlayacaksınız. Nihai bir birliğin artılarını ve eksilerini tartacak ve şüphesiz günün sonunda bir karar vereceksiniz. Cennet seninle olacak!

PARA

Diğer herkes gibi bazı donanım sorunları, ancak önemsiz olacaktır. Gün bitmeden bonus kazanabilirsiniz. Bu, satın alma gücünüzü önemli ölçüde artırmanıza olanak tanır.

SAĞLIK

Kötü şekilde etkilenmiş Plüton'un zararlı etkisi altında, bazen dikkatiniz dağılmış hissedebilirsiniz. Çok fazla dış talep sizi rahatsız edecek. En önemlisi, gergin, yorgun, sinirli ve endişeli olacaksınız. Spor sizi rahatlatacaktır, ancak sakatlıktan kaçınmak istiyorsanız orantılı bir şekilde çalışın. İyimserliği özenle geliştirin.

İŞ

Günün astral ortamı, işinizdeki işleri hızlandıracaktır. Bu sefer, gerekirse alışılmışın dışında nasıl sapacağınızı ve elinizdeki sorulara nasıl yeni çözümler bulacağınızı bileceksiniz. Bu yönler, serbest bir kariyere sahip olan veya çok özel bir tekniğe odaklanan hepinize fayda sağlayacaktır.

AİLE

Günün gezegen akışları, aile çevrenizdeki kavgaları yatıştırmanıza ve çevredeki iklimi bazı üyelerin saldırganlığına rağmen daha sakin ve daha sıcak hale getirmenize yardımcı olacaktır.

SOSYAL HAYAT

Kanmayın, sakin olun. Biliyorsun, derinlerde neye değer olduğunu ve başkalarını kıskanacak hiçbir şeyin olmadığını.

 



İkizler Günlük Burç | 21 Mayıs - 20 Haz

İktidardaki Gezegenler: Merkür

9 Mart 2021 Salı  İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Bir çift olarak hayat güzel! Romantik ilişkinizde güçlü bir neşe rüzgarı esecek. Uzun zamandır evlilik atmosferini baskılayan Satürn'ün ağır etkisinden bir an için kurtulmuş olarak, duygusallık, anlayış ve belirli bir tesadüften oluşan ayrıcalıklı bağları yeniden yaratacaksınız. Bekarsanız, dikkatli olun, çekici olduğu kadar yetenekli biri sizi ağlarında yakalamanın kesin bir yolunu bulabilir!

PARA

Bugünün astral konfigürasyonu sayesinde, başınız omuzlarınızda olduğu sürece bütçenizi dengeleyebilecek ve hatta gelirinizi artırabileceksiniz. Sadece sağduyu karşılığını verir, uzak durun!

SAĞLIK

Formunuzu uyandırın. Örneğin, kendinizi zorlamadan evde, kendi hızınızda yapacağınız bir dizi fiziksel egzersizi benimseyin. Formun yoğunluk ile değil, düzenlilikle sorunsuz bir şekilde geldiğini bilin.

İŞ

Hiçbir gezegen çalışma hayatınızı doğrudan etkilemez. Bu hiçbir şeyin olmayacağı anlamına gelmez. Sizi destekleyen yedi gezegen tarafından uyarıldığında, durumunuzu iyileştirmek veya yeni projelere başlamak isteyeceksiniz.

AİLE

Mışıl mışıl uyuyabilirsiniz, çünkü hiçbir şey aile uyumunu bozmaz. Ancak otoriterliğinizi dizginlemezseniz, eşinizle aranızda bazı anlaşmazlıklar olabilir.

SOSYAL HAYAT

Bugün Neptün ve Pluto gezegenleri haritanızda kritik yönler oluşturacak ve sizi kayıplara veya dolandırıcılıklara karşı savunmasız hale getirecek. Başkalarıyla ilişkilerinizde tetikte olun.

 

                                                      



Yengeç Günlük Burç | 21 Haziran - 22 Tem

Egemen Gezegenler: Ay

9 Mart 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Bu gün için bir kelime: istikrar. Hiçbir gezegen, haritanızın ikisinin yaşamıyla ilgili alanlarını etkilemeyecektir. Yine de aşk tanrıçası Venüs burcunuzla ilgilenecek. Onun desteği size mutlu ve tatmin edici aşk ilişkileri vaat ediyor. Bekarlar, Pluto size uygun hale gelecektir. Çoğunuz için harika bir aşk hikayesi vaat ediyor. Gerçekleşmesi biraz zaman alabilecek, ancak daha sonra devam etme şansı olacak bir hikaye.

PARA

Görünüşe göre, günün gezegen akışları hırsızları harekete geçirecek. Bu yüzden mülkünüzü korumak için gerekli tüm önlemleri alın.

SAĞLIK

Mars, figürünüzü iyileştirmenize yardımcı olmak için orada olacak. Bir diyet yapmayı düşünüyorsanız, şimdi başlama zamanı. Tüm bunlar için seni şehit etmek söz konusu değil. Dengeli bir diyet yapın ve eve geldiğinizde birkaç egzersizi unutmayın.

İŞ

Şaşkın durumlar sizi rahatsız eder ve etkinliğinizi engeller. Bu, işleri düzene sokmanın ve işlerinizde açıkça görmenin zamanı olacaktır. Başkalarının fikirlerini düşünün.

AİLE

Çatınızın altında hoşgörü ve anlayış geliştirin. Her şeyde son sözü söylemeye devam ederseniz, aile çevrenizle bazı iletişim problemleriniz uzun sürmez.

SOSYAL HAYAT

Yıldızlar, yerlileri davranışlarında çok fazla bağımsızlık ve hatta özgünlük göstermeye teşvik edecek. Bazıları istediklerini yapacak ve kendilerine yakın olanların fikirlerini dinlemeye her zamankinden daha az istekli olacaklar.




Aslan Günlük Burç | 23 Tem - 22 Ağu

Egemen Gezegenler: Güneş

9 Mart 2012 Salı  Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Gezegenler birbiriyle çelişiyor! Armonik açıdan Venüs ile ayrıcalıklı bir aşk gününüz olmalı. Ancak Satürn, huzur içinde soğumanızı engelleyecektir. Mars'ın olumsuz yönüyle uyumsuzluk ekeceğinden bahsetmiyorum bile. Evli hayatınız buharın tükendiğine dair işaretler gösteriyorsa, bazı anlaşmazlıklar yaşamayı bekleyin. Bekarlar ise fethedici bir ruh hali içinde hissedecekler!

PARA

Uyarı! Mevcut iyimserliğiniz, sizi daha sonra karşılayamayacağınız kredileri almaya sevk edebilir. Gereksiz masraflardan kaçının.

SAĞLIK

Kalsiyum lazım. Bu element yönünden zengin yiyecekleri ihmal etmeyin. Yoğurt yiyin, peynir ... Hafif tuzlu, az yağlı peyniri deneyin. Gruyère size çok yakışacak.

İŞ

Mars, öncelik vereceğiniz profesyonel yaşamınızı vurgular. Eğitiminizi bitirirseniz, bu etki çalışma hayatına bir giriş anlamına gelecektir. Diğerleri için, önümüzdeki haftalarda işinizde büyük bir değişiklik olabilir. Dikkatli olun, faaliyetlerinizi arzularınızla daha uyumlu olacak şekilde değiştirebilmelisiniz.

AİLE

Gün aile için güzel geçmeli. Ama yine de çocuklarınızla olan ilişkilerinizi etkileyebilecek bu Plüton konfigürasyonu olacaktır. Özellikle genç iseler otoritenize isyan edebilirler. Bu durumda onlarla iletişim halinde kalmaya ve diyaloğu yenilemeye çalışın.

SOSYAL HAYAT

Size birçok yeni fikir ve ilgi alanı getirecek, size kapılar da açacak insanlarla tanışacaksınız. Önemli olan bu yeni ilişkilerin iyi takip edilmesini sağlamak olacaktır.





Başak Günlük Burç | 23 Ağu - 22 Eyl

Egemen Gezegenler: Merkür

9 Mart 2021 Salı  Başak Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Bir çift olarak eğlenmek istersiniz... Ama mutlaka partnerinizle değil! Eşiniz, sizi memnun etmek ve sizi arada tutmak için kendi yolundan çıkmak zorunda kalacak. Aksi takdirde, gerçekte olmadığı zaman düşünceden kaçacaksınız! Bekar, renkli bir gün sizi bekliyor. Güneş, Jüpiter ve Satürn'ün size vereceği güçlü koruma, sizi sevgide çok mutlu bir gün yapmalıdır.

PARA

Yıldızlar sizi sağduyunuzu kullanmaya yönlendirecek. Mali durumunuzun yönetiminin belirli nesnel kurallara uyması gerektiğini düşünmeniz faydalı olacaktır. Aşırı derecede gereksiz harcamalara girmeyin; daha sonra acı bir şekilde pişman olursun.

SAĞLIK

Hiçbir olumsuz gezegen sağlığınızı etkilemez. Bu nedenle kusursuz bir tondan yararlanmalısınız. Ancak, doğal oburluğunuzu uyandıracak Jüpiter'in etkilerine karşı dikkatli olmanız gerekecek. Makul olmalısın.

İŞ

Bugün işinizde büyük başarılar elde etmelisiniz. Yine de büyük bir kafa yapmayın ve kendinize şansın, Satürn'ün bu durumda desteğinin bununla çok ilgisi olduğunu söyleyin.

AİLE

Aile şu anda endişen olmayacak! Evinizin iyi işleyişi hakkında endişelenmektense sevgi ve tatlı su ile yaşamayı tercih edeceksiniz. Hatalı olacaksın ve bunu sezgisel olarak bileceksin! Venüs sizi disiplin ve uzun vadeli projeksiyon sipariş etmeye ve talep etmeye çağıracak.

SOSYAL HAYAT

Bir anlayış ve yardımseverlik ortamından yararlanacaksınız. Hem profesyonel durumunuzda hem de özel hayatınızda yararlanmanız gereken ortak zemin bulmanızı sağlayacaktır. Fikirlerinizi, duygularınızı ve bakış açılarınızı belirtin: iyi karşılanacaklar.

                                              

                                                     



Terazi Günlük Burç | 23 Eyl - 22 Eki

Egemen Gezegenler: Venüs

9 Mart Salı  Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Merkür size romantik aşklar hayal ettiriyor! Elbette, bu gösterişli fantezilere kıyasla, şu anki evli hayatınız size sıkıcı görünecek ve eşiniz veya partneriniz oldukça sıkıcı görünecektir. Ancak diğeri kendisine haksızlık ettiğiniz için sizi suçlayacak ve haksız olmayacaktır. Bekar, aşk tanrıçası Venüs tarafından desteklenen, dengeli ve uyumlu bir aşk yaşamına sahip olmayı umabilirsiniz. Bugün size hoş bir sürpriz gelebilir - şüphesiz bir açıklama!

GÜMÜŞ

Maddi düzeyde, endişelerin gün içinde birikmesi muhtemeldir. Çok fazla gerçeklik duygusuna sahip olmayacaksınız, bu yüzden boş zamanlarınız için çok büyük miktarlarda para harcamak isteyeceksiniz. Her şeyde iyi bir denge sağlamaya dikkat edin.

SAĞLIK

Mars size harika bir enerji sunuyor. Ancak dikkatli olun: Bölgedeki Güneş-Neptün ikilisi, gerçek bir ciddiyet olmadan küçük endişeleri ortaya çıkarabilir: stres altındaysanız kızarıklık veya egzama.

İŞ

Yüksek hedefler ve kendiniz için belirlediğiniz hedeflere hızla ulaşmaya kararlı olacaksınız. Yıldızların yardımı sayesinde değerli bir destek alacaksınız.

AİLE

Merkür'ün iyi akışlarından etkilenecek olan özellikle evinizdir. Evinizi süslemek isteyeceksiniz ve dilekleriniz lehine olacaktır. Uyumlu aile ortamı, çocuklarınızla işbirliği.

SOSYAL HAYAT

Kapılar açılacak. Yorulmak bilmez dinamizminiz, anında kâr ve kazanç kaynağı olacaktır. Öngörülemeyen her şeye, herhangi bir yeniliğe harika bir şekilde uyarlanmış, kolay ve rahat yaşayacaksınız. Kesin olan bir şey var: Bu gün içinde kurulan temasların çok olumlu etkileri olacak.




Akrep Günlük Burç | 23 Ekim - 21 Kas

Egemen Gezegenler: Plüton, Mars

9 Mart 2021 Salı  Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Venüs gününüzü ikna eder. Tabelanızdaki varlığı, sevdiklerinizle barışçıl aşka ve mutlu anlara çok elverişli rahat bir atmosfer yarattı. Çiftler, romantik geleceklerine olan bağlarını ve güvenlerini derinleştirecekler. Bekarlar, karşı cinsten kişiler tarafından şımartılacak. Yalnız erkekler için bir bonus: Bir arkadaşlığın çok daha hassas ve samimi bir ilişkiye doğru evrimini görecekler. Ah, hayat ne kadar güzel, çünkü kalp iyi olduğunda her şey yolunda!

PARA

Satürn, kendiniz hakkında iyi hissetmenize ve yaşamanın sevincini deneyimlemenize izin verecektir. Bununla birlikte, sizi bırakmaya itebilecek belirli bir coşku ve iyimserliğe karşı korunmanız gerekecek. Her şeyden önce, harcama dürtüsüne direnmek, gerekli olmayacak miktarlarda şey satın almak zorunda kalacaksınız. Benjamin Franklin'in şu uyarısına dikkat edin: "Gereksiz olanı satın alırsanız, kısa sürede gerekli olanı satarsınız".

SAĞLIK

Şu anda sizin için en iyi kaynak nedir? Spor ve mümkünse doğa ile temas halinde: yelken, yüzme, kaya tırmanışı: tatile giderseniz seçim yapmakta zorlanacaksınız. Aksi takdirde, kendinizi büyük açık hava yürüyüşleriyle ödüllendirin.

İŞ

Rekabet zevkiniz on kat arttı. Bir dinamizm ve mücadele ruhu gezegeni olan Mars tarafından uyarılmış, profesyonel durumunuzu geliştirmek ve en iddialı hedeflerinize ulaşmak için asla savaşmayı bırakmayacaksınız. Göz alıcı, inatçı, zeminde son derece verimli, zirveye çıkacaksınız.

AİLE

Aile çevrenizin, yapmaya alışkın olmadığınız tavsiyelerini dikkate alın. Gerçekten de, bu tavsiye, özellikle bütçeyle ilgili konularda sağlamdır.

SOSYAL HAYAT

Öfke, arkadaşlıklarınızda ve sosyal ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Kendini kontrol etmeye her zamankinden daha fazla ihtiyacınız olacak.

 

                                                      



Yay Günlük Burç | 22 Kasım - 21 Ara

Egemen Gezegenler: Jüpiter

9 Mart 2021 Salı   Yay Burcu Günlük Burç Yorumları



AŞK

Venüs'e dikkat edin! Bu gezegen, burcunuzdaki kötü yönleriyle aşk hayatınızda şaşırtıcı olaylara neden olabilir. İlişkiniz zorlanıyorsa, sert bir karar alma havasında olacaksınız. Ancak, bir hevesle ayrılmadan önce, kendinize bazı şeyleri düşünmek için biraz zaman verebilirsiniz. Yıkmanın her zaman inşa etmekten daha kolay olduğunu bilin. Bekar, karmaşık olmayan aşk zevklerinin tadını günden güne yaşayacaksınız. Ancak bugün kesin bir buluşma gerçekleşmeli ve aşk hayatınızda bir dönüm noktası olmalıdır.

PARA

Mükemmel finansal işlemler yapabileceksiniz. Hatta uzun vadeli yatırımları düşünerek maddi durumunuzu pekiştirebilirsiniz: gün özellikle uygun olacaktır.

SAĞLIK

Bugün sizin için ani hareketler önerilmez: astral etkiler, kırılgan alt uzuvlara ve ayaklara sahip olacaksınız. Bu yüzden ıslak veya buzlu zeminde yürürseniz veya spor yapıyorsanız dikkatli olun, aksi takdirde alçıda bir bacakla sonuçlanma riskiniz vardır!

İŞ

Mesleğinizde olabildiğince çabuk parlamak, kendinizi empoze etmek ve ilk sıraya çıkmak isteyeceksiniz. Bunun için dirsek oynamaya veya insanların sizin lehinize oynamasına bile hazır olacaksınız. Tabii ki, "bir servet kazanmak için zekaya ihtiyacınız yok, inceliğe ihtiyacınız yok" (Chevalier de Bruix).

AİLE

Aile hayatınız Neptün ve Plüton'dan etkilenecek. Bu iki yıldızın çok iyi bir itibarı yoktur ve sizi sevdiklerinizle ilgili bazı tutumlarınızı veya kararlarınızı gözden geçirmeye zorlayabilir.

SOSYAL HAYAT

İşleri düzeltmek için kanıtlanmış yeteneğiniz nedeniyle muhtemelen bir çatışmada arabuluculuk yapmanız istenecektir. Yine de çok şerefli olan bu görevi, akrabalarınız arasındaysa kabul etmeyin: "İki dost arasında olmaktansa iki düşman arasında hakemlik yapmak daha iyidir, çünkü arkadaşlardan biri düşman, diğeri düşman olur. bir arkadaş "(Önyargı).

 



Oğlak Günlük Burç | 22 Aralık - 19 Oca

Egemen Gezegenler: Satürn

9 Mart 2021 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Dikkatli olun! Partnerinizle olan ilişkiniz kritik bir dönüş alabilir. Şarabınıza o kadar çok su koymanız gerekecek ki, sonunda sadece su olduğu izlenimine sahip olacaksınız! Ama evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız, en azından geçici olarak ödeyeceğiniz bedel bu olacaktır. Bekar, aşk tanrıçası Venüs, çekiciliğinizi on kat artıracak ve sizi karşı cinse karşı normalden daha duyarlı hale getirecektir.

PARA

Kendinize daha fazla güven duyacaksınız ve daha yetenekli olacaksınız, bu da gerçekten ilginç fırsatları daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. İçgüdüsel olarak size en çok fayda sağlayacak kararları vereceksiniz. Ayrıca bu astral iklim sizi emlak veya arazi açısından koruyacaktır. İyi koşullar altında yapılan satın almalara veya satışlara karşılık gelebilir.

SAĞLIK

Zindeliğinizi ihmal etmeyin. Bir spor yapmak sadece vücudunuzu sıkılaştırmanıza değil, aynı zamanda tüm stresinizi atmanıza da yardımcı olur.

İŞ

Profesyonel ufkunuz netleşecek. Gökyüzünüzdeki Jüpiter ve Neptün'ün varlığı sayesinde şu anda iyi bir dozda şansın tadını çıkardığınız için her şey gerçekten iyi olmalı. Özgünlüğün yıldızı Uranüs, ilginç fikirler üretmenize yardımcı olacak ve Satürn, işinizi hızlı ve verimli bir şekilde düzenlemenize izin verecek. Garip iddialara dikkat edin, aksi takdirde başarı kayıp gidebilir.

AİLE

Aile hayatınızdaki öngörülemeyen sorunlara hazırlıklı olun. Bununla birlikte, ne pahasına olursa olsun aşırı uzlaşmaz veya kategorik bir tutum benimsemekten kaçının. Sevdiklerinizle esnek olun.

SOSYAL HAYAT

Jüpiter'in yardımseverliği, etrafınıza özellikle sıcak bir atmosfer kuracak. İnce bir kopukluk, zihin bağımsızlığı, içsel özgürlük ve ayrıca başkaları için gerçek bir özen ve çok sayıda hoşgörü ve nezaket yayacaksınız. Tüm bunlar için seni seveceğiz.




Kova Günlük Burç | 20 Ocak - 18 Şub

Egemen Gezegenleri: Uranüs, Satürn

9 Mart 2021 Salı  Kova Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

İyi bir tavsiye: Partnerinizin kıskançlığını bir çift olarak hayatınızı renklendirmek için kışkırtmayın. Böyle bir astral ortamda, diğeri intikam almak isteyebilir! Taktiklerinizi değiştirin. Bekar, aşk hayatında, ufukta büyük değişiklikler var, ama bir süre sonra görünmeyecekler. Onları karşılamaya hazır olun. Büyük aşkı yaşamaya hazırlanın.

PARA

Mali durumunuz iyi olacak, ama bu bırakmanız için bir sebep değil. Bir yandan, Mars sizi olasılıklarınızı abartmaya veya öngörülemeyen harcamalara zorlamaya itecek, diğer yandan Plüton sizin için avantajlı olacak ve bu da bütçenizin dengesini yeniden sağlayacaktır.

SAĞLIK

Son zamanlarda olduğundan daha iyi durumda olacaksın. Ama ipi çok sert çekme. Sinirlilik ve sindirim problemlerinin her zaman mümkün olduğunu unutmayın. Yaşam tarzınızı, diyetinizi ve uyku saatlerinizi yakından izleyin.

İŞ

Güçlü Satürn hegemonyasına sahip böyle bir astral iklimle, şu anda büyük bir profesyonel başarı çok varsayımsal görünüyor. Bir süre göze çarpmasan iyi olur. En iddialı projenizi ertelemek için bilgeliğiniz ve sabrınız varsa, fazla riske girmeyeceksiniz.

AİLE

Aile içinde daha diplomatik olun, çünkü Jüpiter anlaşmazlığı ekmekten zevk alacaktır. Puanların hesaplaşmasına neden olabilecek tartışmalardan kaçının. Oyuncu zihninizi kontrol edin ve etrafınızdakilerin duyarlılıklarının farkında olun.

SOSYAL HAYAT

Jüpiter'in bu yönü biraz gerginlik, gerginlik veya sinirlilik yaratabilir. Görünüşe göre her zamankinden daha duygusalsın ya da olacak olaylara ya da etrafındakilerin davranışlarına aniden aşırı tepki veriyorsun.

 



Balık Günlük Burç | 19 Şub - 20 Mar

Egemen Gezegenler: Neptün, Jüpiter

9 Mart 2021 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Evli hayatınız bozulma tehlikesiyle karşı karşıya! Olaylarda kötü hiçbir şey olmayacak ve yine de her şeyi dramatize etme eğiliminde olacaksınız. Bir sendikayı yok etmenin, onu inşa etmekten her zaman çok daha kolay olduğunu unutmayın. Bekar, sadece ilişkilerinizin çemberini genişletmek isteyeceksiniz. Daha nazik, daha az mesafeli, sizi şaşırtacak veya sizi güldürecek biri tarafından baştan çıkarılacaksınız. Birbirinizi tanımanın ve toplantılar boyunca yakınlıklarınızı ve bağlanma derecenizi ölçmenin mükemmel bir yolu.

PARA

Ayaklarınız yere basacak. Neptün'ün bu yönü iş zekanızı ortaya koyacak ve çoğunuz çoraplarınızı doldurma konusunda ciddileşeceksiniz. Bu, borsada oynama zamanı olacak: iyi bir karar verme ruhuyla desteklenen yeteneğiniz, size sulu operasyonlar vaat ediyor.

SAĞLIK

Temanızın sağlık sektöründe gezegen yok ve bu sizin için iyi! Bugün yıldızların küresel havası göz önüne alındığında, sizinle ilgilenmeyi unutmaları daha iyidir. Fiziksel direnciniz iyi olacak. Öte yandan, işinizde veya özel hayatınızda aksilik yaşayanlarınız olumsuz tepki verme eğiliminde olabilir.

İŞ

Olaylar size faydalı olacak bir yönde ilerliyor gibi görünüyor. Yani şimdi vazgeçme zamanı olmayacak. Mars'ın yardımıyla profesyonel bir başarı bile elde edebilirsiniz.

AİLE

Mümkün olduğunca sık evinizde bulunun. Onu sarsan farklılıkları tamamen ortadan kaldıramıyorsanız, tartışmayı yeniden alevlendirebilecek herhangi bir konudan uzak durun.

SOSYAL HAYAT

Negatif astral atmosfer! Hiçbir toplantı size büyük bir memnuniyet getirmez. Sohbetler muhtemelen bayağılıklara dönüşebilir ve bazen kaba sohbete dönüşebilir. Dikkat!


Günlük Burç Yorumları,9 Mart 2021 Salı Burç Yorumu | Aşk,Sağlık,Para,iş,Aile >>>

 

 


Yorum Gönder

0 Yorumlar