4 Mayıs 2021 Salı Günlük Burç Yorumu | Aşk | Sağlık | Para | iş | Aile | >>>

4 Mayıs 2021 Salı Günlük Burç Yorumu 


4 Mayıs 2021 Salı  Günlük Burç Yorumları

Astrolojiye meraklı,ve burçların insanlar üzerinde anlık değişimlere ve olaylara neden olduğunu düşünen kişiler günlük  burç yorumlarını takip etmekteler. Günlük burç yorumları, doğduğunuz zaman Güneş işareti konumuna dayanan bir gezegensel geçiş çalışmasıdır. Göklerin değiştiği her an ve gezegenlerin Güneş burcunuza göre konumları, hayatınızda neler olduğunu gösterir. Bu hareketlere geçiş denir ve astrologlar tarafından hayatınızın farklı bölümlerindeki tüm varyasyonları belirlemek için kullanılır.

Biz de sizler için 4 Mayıs 2021 Salı Günlük Burç Yorumlarını yayınlıyoruz okumaya devam ediniz:


Koç Günlük Burç | 21 Mart - 19 Nis

Egemen Gezegenler: Mars

4 Mayıs 2021 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Cennet size sınırsız yetki veriyor. İşiniz veya diğer faaliyetleriniz lehine ilişkinizi ihmal ettiğinizi düşünüyorsanız, neden tavrınızı değiştirmek için biraz fırsat kullanmayasınız? Güzel bir akşam ve bir hediye, davanızı savunacak ve hayatınızı paylaşan kişiyle daha yakın bir diyaloğu yenilemenize yardımcı olacaktır. Bekar insanlar için, basit bir arkadaşlık mı yoksa aşka dönüşen bir arkadaşlık mı? Birkaç hafta içinde cevap verin.

PARA

Maddi düzeyde, şans size gülümseyecek ve karlı işlemler gerçekleştirebileceksiniz.

SAĞLIK

Enerjik ve kararlı bir şekilde iyimser olacaksınız ve hayatın tadını sonuna kadar çıkaracaksınız.

İŞ

Eylem ! Sizi birbirine bağlayabilen ve bu günün gezegensel etkilerinden yararlanmanıza izin veren şey budur.

AİLE

Önemli aile sorumluluklarını üstlenmeye zorlanacaksınız. Yük dayanmak için çok ağır görünecek. Geçilmesi en zor parkur bugün olacak. Daha sonra her şey yoluna girecek.

SOSYAL HAYAT

Genel düşmanlığın nesnesi olmanın tatsız hissine sahip olacaksınız



Boğa Günlük Burç | 20 Nisan - 20 Mayıs

Egemen Gezegenler: Venüs

4 Mayıs 2021 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Bekarlar, size hiçbir şey karşı koyamaz! Ay'ın tercih ettiği daha fazla özgüven, aşkta daha fazla başarı elde etmenizi sağlayacaktır. Uzun zamandır başlarını döndüren bir kişinin sistematik fethiyle meşgul olan yerliler, çabalarının başarılı olduğunu ve sabırlarının ödüllendirildiğini göreceklerdir. Bir İlişkide, Jüpiter'in evlilik düzeyindeki etkisi tamamen faydalı olacaktır. Gün, siz ve eşiniz arasında iyi bir anlayışla işaretlenecektir. Birlikte yaşamaktan mutlu olacaksınız, birçok aktiviteyi paylaşacaksınız.

PARA

Ay, finansal önsezilerinizi keskinleştirecek. Kararlarınız mümkün olan en iyi olacaktır. Mali durumunuzu yönetmek çok fazla destek sağlamayacaktır.

SAĞLIK

Görünüşte iyi bir ses. Sağlık sektörünüz, enerji gezegeni olan Mars'ın ve canlılık unsuru olan Güneş'in etkisini gerçekten memnuniyetle karşılayacaktır.

İŞ

Şimdi yaratıcılığınızı test etme zamanı. Orijinal fikirlerle dolu olacaksınız ve sorunlara alışılmadık bir açıdan yaklaşma sanatına sahip olacaksınız. Bu, işinizde sizin için çok faydalı olacaktır.

AİLE

Mars nedeniyle artık aile kısıtlamalarını desteklemeyeceksiniz. Kapıyı çarpıp çok uzağa gitmek isteyeceksiniz. Neyse ki, bu yorgunluk hissi sadece geçici olacak. Ve hemen kendi halkınız arasında mutlu hissedeceksiniz.

SOSYAL HAYAT

Uyuyan su gibi olacaksın: görünüşe göre sessiz ama içinde köpüren.



İkizler Günlük Burç | 21 Mayıs - 20 Haz

İktidardaki Gezegenler: Merkür

4 Mayıs 2021 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Çiftler için güzel bir anlaşma. Duygusal karmaşalardan bu kadar nefret eden sizler, sonunda eşinizle basit ve huzurlu bir mutluluğun tadını çıkarabileceksiniz. Venüs'ün desteği sayesinde, ikiniz arasında gerçek bir anlayış akımı bir kez daha kurulacak. Bekar, bugün mükemmel partnerle tanışma şansınız olacak. Bu durumda da çok hızlı bir şekilde evlilik hayatı meselesi olacak!

PARA

Cennetten iki ağır siklet gümüş sektörünüzü paylaşacak. Bunlar, mali durumunuz üzerindeki etkisi çelişkili yönler alan Uranüs ve Neptün'dür. Uranüs sık sık beklenmedik bir gelir getirirse, onun yanında Neptün sizi net görmekten alıkoyabilir ve sizi pişman olacağınız harcamalara itebilir.

SAĞLIK

Mars ile çoğunuz iyi temel fiziksel dirençten ve artan tondan faydalanacaktır. Ancak bazıları biraz gergin olacak. Düzenli bir yaşam sürmeye ve uykunuzu yeniden dengelemeye çalışın.

İŞ

İş memnuniyetiniz harika olmalı ve Jüpiter'in desteğine sahip olacağınız için olacaktır. Kendinizi ileri sürün, erdemlerinizi aşırı alçakgönüllülükle susturmaya çalışmayın.

AİLE

Bazılarınızın bir aile üyesi, ebeveyn veya çocuk hakkında vermesi gereken önemli bir karar olabilir.

SOSYAL HAYAT

İyi niyet size kendiliğinden sunulabilir. Her zaman özverili değiller; ama bazıları sizi kötü bir durumdan kurtarmak için neyse ki doğru zamanda gelecek.


                               



Yengeç Günlük Burç | 21 Haziran - 22 Tem

Egemen Gezegenler: Ay

4 Mayıs 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Kalp tarafındaki yıldızların kutsamasına sahip olacaksın. Romantik ilişkileriniz sorgulanabilir ve daha uzun süreli veya daha istikrarlı olacak şekilde farklı bir yöne bürünebilir. Sevdiklerinizle küçük bir kaçamak veya mum ışığında bir akşam yemeği, bağınızı güçlendirmede harikalar yaratabilir.

PARA

Güçlü ve faydalı bir yıldız olan Güneş ile mali durumunuz gelecek vaat eden himayeler altında şekilleniyor.

SAĞLIK

İyi yemek hijyenine saygı duymakta birden bir sorun yaşamayacaksınız. Satürn gerçekten mantıklı olmanıza yardım edecek.

İŞ

Güneş iklimi size profesyonel düzeyde çok şey getirebilir. Bir karar alma gününün ortasında olacaksınız. Size her zaman doğru yönde rehberlik edenlerden tavsiye alın.

AİLE

Aile hayatı istikrarlı ve uyumlu olacaktır.

SOSYAL HAYAT

Cazibenizi ve yardımseverliğinizi tamamen kullanın. Size destek ve sempati kazandıracak. Samimi ve neşeli bir eğilim, etrafınızdakileri takdir etmenizi sağlayacak ve yararlı ve hoş ilişkiler kurmanıza yardımcı olacaktır.




Aslan Günlük Burç | 23 Tem - 22 Ağu

Egemen Gezegenler: Güneş

4 Mayıs 2021 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Aşk orada! Aşk tanrıçası Venüs'ün desteğiyle, çekiciliğinizin sihir gibi çalıştığını göreceksiniz. Ve arzu ve tutkunun efendisi Mars armonik açıdan olacağı için, bekarsanız sizi büyüleyecek biriyle tanışma şansınız olacak. Evliysen, ruh hali biraz daha az coşkulu olacak, ama yine de iyi olacaksın.

GÜMÜŞ

Günün kalbinde kazancınız veya gelirinizle ilgili güzel bir sürpriz yaşayabilirsiniz.

SAĞLIK

Su ile ilgili her şey size her zamankinden daha fazla fayda sağlayacak, çünkü Su unsuru bugün gündemde olacak.

İŞ

Jüpiter gezegeni size çok ilginç hırslarla ilham verecek. Bununla birlikte, bir sonuç elde etmek için önemli bir uyum çabası sarf etmek gerekecektir. Ama kuzeyi kaybetmeyeceksin.

AİLE

Sevdiklerinizle çok müsait ve misafirperver kalın. Onlara diyaloğu reddediyor veya ihmal ediyormuşsunuz gibi hissettirirseniz, çok acı olabilirler. Size karşı tutumları o zaman değişecektir.

SOSYAL HAYAT

Bazı arkadaşlarınızın ruh hali fırtınalı olabilir. Aceleci bir karar vermeyin; o zaman köprüleri çok çabuk kestiğine pişman olabilirsin.





Başak Günlük Burç | 23 Ağu - 22 Eyl

Egemen Gezegenler: Merkür

4 Mayıs 2021 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumları

 AŞK

Henüz tam olarak bir ilişki içinde değilseniz, bir taahhütte bulunmakta çok tereddüt edeceksiniz. Korkma. Birlikte yaşamanın birçok avantajı arasında, sizi cesaretlendirmek için şundan bahsetmeye değer: "Evlilik bizi araftan geçmeden doğrudan cennete getirir" (Van Minh).

PARA

Bir süredir, gelirinizi artırmak için neredeyse hiç savaşmak istemiyordunuz; bunun yerine, kendinizi olayların kaptırmasına izin veriyorsunuz. Ama artık hepsi bitti!

SAĞLIK

Prensip olarak, tonunuz Mars'ın etkisi altında hızlansa bile oldukça iyi bir dirence sahip olmalısınız.

İŞ

Tüm enerjinizi büyük projelerinizin gerçekleştirilmesine yoğunlaştırın. Bu an olacak!

AİLE

Satürn ile çocuklara daha fazla bakmanız gerekecek. Her zaman onlara uymazlarsa üzülmeden onlara tavsiye vermekten çekinmeyin. Bazı kişisel deneyimler yaşamalarına izin verin.

SOSYAL HAYAT

İlişkisel sektör en iyi gözetim altında olacaktır. Yeni bağlantılar oluşturma veya etkili arkadaşlarla iletişim kurma fırsatını değerlendirin. Birden fazla alanda doğru fırsatların önünü bu şekilde açacaksınız.

 



Terazi Günlük Burç | 23 Eyl - 22 Eki

Egemen Gezegenler: Venüs

4 Mayıs 2021 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Canlılık ve arzu gezegeni Mars size çok fazla çekicilik katacak. Böylece kimi istersen kolayca baştan çıkarabilirsin. Ancak, artan gücünüzü kötüye kullanmamaya dikkat edin: Aşık mutluluk makuldür!

PARA

Karlı yatırımlar ve sulu finansal işlemler sizindir.

SAĞLIK

Vay be! Zor haftalardan sonra gezegenler kendilerini uyumlu bir şekilde yeniden konumlandıracaklar. Sizi enerji dolu yapacak bir canlılıkla aşılayacaklar!

İŞ

Mesleki faaliyetlerinize bahis yapın, çünkü bir şans evresinde olacaksınız.

AİLE

Satürn'ün etkisi sizi aile bağlarınızı güçlendirmeye teşvik edecektir.

SOSYAL HAYAT

Yoğun bir günlük hayata devam etseniz ve yapacak çok işiniz olsa bile, kendinizi geliştirmek için biraz zaman ayırmaya çalışın.



Akrep Günlük Burç | 23 Ekim - 21 Kas

Egemen Gezegenler: Plüton, Mars

4 Mayıs 2021 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Mars'ın güzel akınları sayesinde bir fatihin ruhunu hissedeceksiniz. Ve sizi sevdiklerinizden ayırabilecek tüm engelleri yok edeceksiniz. Bekar, muhteşem bir toplantı ulaşılabilir görünüyor!

PARA

Taş yatırımı yapmak isteyenler için gün uygun olacaktır.

SAĞLIK

Merkür dürtüsü altında, daha ayık, daha tutumlu ve daha disiplinli bir yaşam tarzına çekileceksiniz.

İŞ

Profesyonel durumunuz istikrarlıysa her şey yoluna girecek. Ancak son zamanlarda çok riskli veya riskli seçimler yapmış olanlarınız bir endişe aşamasından geçebilir.

AİLE

Genel olarak, aile yaşamınız Jüpiter'in himayesi altında sıcak, sempatik ve tatmin edici bir iklimde gerçekleşecek. Çocuklarınıza daha fazla zaman tanıyın, aksi takdirde uzun vadede kendilerini ihmal edilmiş hissedecekler ve daha kötü aptalca şeyler yapma fırsatını yakalayacaklar.

SOSYAL HAYAT

Her zaman tamamen dürüst olun: "Sahtekarlıkla başarılı olmaktansa şerefle başarısız olmak daha iyidir" (Sophocles). Bu tutum her seferinde sizin yararınıza olmayabilir, ancak sonuçta karşılığını alacaktır, çünkü ne kadar dürüst olmayan insanlar varsa, dürüstlük o kadar değerli olur.


     



Yay Günlük Burç | 22 Kasım - 21 Ara

Egemen Gezegenler: Jüpiter

4 Mayıs 2021 Salı Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumları



AŞK

Kalp tarafında bir çiçek gibi açacaksın. Caziben çok takdir edilecek ve harika bir gevrekle nasıl oynanacağını bileceksin. Size her şeyden önce arzuladığınız şeyi getirecek olanı nasıl seçeceğinizi bileceksiniz: sadakat ve mutluluğunuz için gerekli olan basit sevinçler. Bazı yerliler için bir birlik mümkün olan en iyi koşullarda kararlaştırılacak veya hayata geçirilecektir. Zaten bağlı olan yerliler için birlikte yaşamak bir neşe ve mutluluk kaynağı olacaktır.

PARA

Neptün size biraz şans getirecek. Ancak, Pluto'nun bu pozisyonuyla, kafanızdan geçecek alışveriş arzularına karşı dikkatli olmanız gerekecek.

SAĞLIK

İçiniz rahat olsun, formda kalmak için kendinizi iyi şeylerden mahrum bırakmanız gerekmeyecektir.

İŞ

Size ilginç önerilerde bulunabiliriz. Ve bazı yerliler için konum değişikliği sorumluluklarını artıracaktır. Tüm çalışanlar, faaliyetlerinden büyük memnuniyet duyacaklardır.

AİLE

Büyük olasılıkla hafif, sıradan ve yüzeysel bir davranış sergileyeceksiniz, bu da sizinkiyle iyi bir anlayışa zarar verme riski taşır: ebeveynleriniz, çocuklarınız, erkek ve kız kardeşleriniz.

SOSYAL HAYAT

Dostluk? Aşk? Uranüs, çizgileri biraz bulanıklaştırma riskiyle karşı karşıyadır. Romantik arkadaşlığı denemeye ne dersiniz? Hem harika bir deneyim hem de iyi bir uzlaşma olabilir.



Oğlak Günlük Burç | 22 Aralık - 19 Oca

Egemen Gezegenler: Satürn

4 Mayıs 2021 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Mars aşk hayatınızı korur. Bu gezegen, baştan çıkarma gücünüzü artırırken libidonuzu uyandıracak. Eğer bir ilişki içindeyseniz, partnerinizin de sizin kadar sevimli bir ruh hali içinde olması şartıyla, elbette mutluluk orada olacaktır! Yalnızsanız, duygulardan ziyade eğlence için bir maceraya atılma havasında olacaksınız. Adil oynamak için dürüst olursanız ve diğerinin ciddiye alabileceği büyük aşk beyanlarına girmezseniz, her şey yoluna girecektir.

GÜMÜŞ

Mali dernekler çok istikrarlı olmayacak. Dikkatli olun ve taahhütte bulunmadan önce gerekli tüm garantileri alın.

SAĞLIK

Güçlü bir sağlığın keyfine varacaksınız. Ancak dikkatli olun: görünüş aldatıcı olabilir.

İŞ

Fikri işbirlikleri sizin için çok karlı olacaktır. Projelerinize çeşitli insanları dahil etmekte tereddüt etmemelisiniz, çünkü fikirlerin seçiminden doğacak ve o zaman her şeyi kendi başınıza yapamayacaksınız.

AİLE

Aile ile rahat ve sıcak bir atmosfer. Sevdiklerinizle olan ilişkileriniz, Cennetteki en faydalı gezegen olan Jüpiter'in belirleyici etkisi altına girecek.

SOSYAL HAYAT

İyi gezegen Jüpiter tarafından korunan, ışıltınızla herkesi büyüleyeceksiniz. Evet, çok fazla güdü ve inisiyatifiniz olacak ve diğerlerinden istediğiniz her şeyi alacaksınız.



Kova Günlük Burç | 20 Ocak - 18 Şub

Egemen Gezegenleri: Uranüs, Satürn

4 Mayıs 2021 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumları

AŞK

Küçük bir çaba. Partnerinizle iyi geçinirseniz, birlikte yaşamınız daha kolay olacaktır. Evlilik yükü çok daha hafif olacak. Vietnamlılar, birbirine sıkı sıkıya bağlı bir çiftin Çin Denizi'ni kendi başlarına boşaltabileceğini iddia ediyor! Bekar, aşkta olağanüstü bir şans akışından yararlanacaksınız. Satürn gezegeni, fark edilmenize, mükemmel formda, neşeli, iyimser, cömert olmanıza yardımcı olacaktır. Kolayca tüm kalpleri dümeninize sürükleyeceksiniz!

PARA

Şüpheli spekülasyonlardan kaçının.

SAĞLIK

Bitkisel sisteminiz en ufak bir gecikmeye tepki verecektir. Ayrıca yavaşça, düzenli zamanlarda ve dengeli bir şekilde yiyin. Şimdi, önemli sağlık sorunlarını çözmek için iyi bir zaman olacak.

İŞ

Günün iklimi entelektüel veya parapsikolojik çalışmayı destekleyecektir. Ayrıca, hesap defterlerinizi güncellerseniz, başlatılan titiz çalışmayı bitirirseniz, dosyalarınızı düzeltirseniz mükemmel olacaktır.

AİLE

Birkaç ayarlamadan sonra, ailenizin üyeleri arasında daha iyi bir anlayış yaratabileceksiniz. Aslında aile hayatınız çok hoş bir atmosfer yaşayacaktır.

SOSYAL HAYAT

Arkadaşlarınızın veya akrabalarınızın küçük tuhaflıklarından duyduğunuz rahatsızlığı kontrol etmekte zorlanacaksınız. Kötü huylu Uranüs'ün sinirlerinizi gerginleştireceği ve sizi öfkelendireceği doğrudur.



Balık Günlük Burç | 19 Şub - 20 Mar

Egemen Gezegenler: Neptün, Jüpiter

4 Mayıs 2021 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumları


AŞK

Gökyüzü açılıyor. Satürn, mizacınıza en uygun aşk hayatını size sunmalıdır. Bir ilişki içindeyseniz, duyguların gerçekliği ve karşılıklı güvenin damgasını vurduğu büyük bir istikrar dönemine gireceksiniz. Yalnızsanız, kısa süreli bir macera değil, gerçek bir bağlılık arayacak ciddi biriyle bir toplantı mümkündür. Karşılaştığınız kişinin sizden önemli ölçüde daha genç veya daha yaşlı olması oldukça olasıdır, ancak bu hiçbir şekilde aşkınız için bir utanç veya engel olmayacaktır.

PARA

Neptün ile, başınızı omuzlarınızda tutmak ve gerçekçi olmayan girişimlere girmemek için çaba sarf etmeniz gerekecek.

SAĞLIK

Harmonik açıdan Jüpiter'in himayesi altında, hayati enerjiniz mükemmel olacaktır.

İŞ

Dikkat çekici bir zihin hareketliliğinin ve her şeyi çok hızlı bir şekilde anlama yeteneğinin keyfine varacaksınız. Bu paha biçilmez varlıklar, mesleğinizdeki beklenmedik fırsatları anında yakalamanıza izin verecektir.

AİLE

Anne ve kız, baba ve oğul arasında çelişkili ilişkiler. Çok endişelenme veya yüksek atına binme. Doğrudan çatışmadan kaçının ve geri adım atın.

SOSYAL HAYAT

Dostane ilişkiler gelişecek. Dürtüleriniz ayrıca manevi, sanatsal veya dini bir form alabilir ve şevkiniz bu alanlarda size büyük sevinçler getirecektir.

 


4 Mayıs 2021 Salı  Günlük Burç Yorumları

Yorum Gönder

0 Yorumlar