5 Mayıs 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumları >>>

6 Mayıs 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumları >>>

Bu yayınımızda günlük burç yorumlarını bulabilirsiniz. Okumaya devam ederek 5 Mayıs 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumlarını öğrenebilirsiniz. >

Astrolojiye meraklı ve burçların insanlar üzerinde anlık değişimlere ve olaylara neden olduğunu düşünen kişiler günlük  burç yorumlarını takip etmekteler. Günlük burç yorumları, doğduğunuz zaman Güneş işareti konumuna dayanan bir gezegensel geçiş çalışmasıdır. Göklerin değiştiği her an ve gezegenlerin Güneş burcunuza göre konumları, hayatınızda neler olduğunu gösterir. Bu hareketlere geçiş denir ve astrologlar tarafından hayatınızın farklı bölümlerindeki tüm varyasyonları belirlemek için kullanılır.

İşte 5 Mayıs 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumları:


Koç Günlük Burç | 21 Mart - 19 Nis

Egemen Gezegenler: Mars

5 Mayıs 2021 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumları


Bir deneyimden özellikle zevk almıyor olabilirsiniz, ama ilk seferinde elinizden gelenin en iyisini yapmıştınız , ilgili şeyi yeniden yapma zahmetin girmelisiniz ? Hayat sonsuz bir tekrarlar dizisidir. Bugün ki soru, belirli bir sürecin durmasını mı yoksa değişmesini mi istediğinizdir. Ya da belki gizlice devam edeceğini umuyorsunuz? Tüm olasılıklar mümkündür. Basitçe, bir olaylar dizisinin izleyeceği en bariz yolun farkında olmalısınız - ve sonra taahhüt etmek mi yoksa yönünü değiştirmek mi istediğinize karar vermelisiniz.

Boğa Günlük Burç | 20 Nisan - 20 Mayıs

Egemen Gezegenler: Venüs

5 Mayıs 2021 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları

Günümüzde YouTube, TikTok, Instagram ve Reels ile herkes oyuncu, yönetmen, ses teknisyeni veya editör olabiliyor.Kliplerinin kalitesini artırmak için tema melodilerini, filtreleri ve her türlü görsel ve ses efektini ekleyerek kendilerini kilit altına alıyor. Burada biraz güzel dokunuşlar ile mükemmel sıradan bir video sinema altınının eşdeğeri haline gelir. Görünüşte gün içinde dramatik bir senaryoyla karşılaştığınızda, bahsedilen bu bağlamı göz önünde bulundurmayı unutmayın. İşleri lehinize çevirmek göründüğünden daha basittir.

 

İkizler Günlük Burç | 21 Mayıs - 20 Haz

İktidardaki Gezegenler: Merkür

5 Mayıs 2021 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları

Yönetici gezegeniniz Merkür, Jüpiter'le bir kare oluştururken, bugün zihninizin etrafında uçuşan düşünceler girdabıyla başa çıkma şansı sunuyor. Bazen, işleri perspektif haline getirmemize yardımcı olmak için tek gerekli olan sohbettir. Çok azımız kendi başımıza aklı başında kalıyor. Yine de, yanlış kişiyle konuşmayı seçersek, bu fikirler daha da karışabilir ve umut korkuya dönüşebilir. Beklediğiniz anlayışa sahip birini bulabilirsiniz. Yenilenmiş, olumlu bir bakış açısı mümkündür.

                               

Yengeç Günlük Burç | 21 Haziran - 22 Tem

Egemen Gezegenler: Ay

5 Mayıs 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları

'Ayna, ayna, söyle bana, en güzeli kim?' Bu, elbette, Disney'in Pamuk Prensesinden bir satırdır. Merak etmeyin! Onu seninleKraliçe arasında paralellikler kurmak için kullanmıyorum . Kibir ve kendine takıntı gibi şeyleri düşünmekten çok, olayları gerçek bakış açılarıyla ele alın. Güneş Satürn ile bir kare oluştururken, adaletin mistik aynasında kendi yüzünüzü görebilirsiniz. 



Aslan Günlük Burç | 23 Tem - 22 Ağu

Egemen Gezegenler: Güneş

5 Mayıs 2021 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları

Arka planda bir sorun var. Görmek istiyorsanız, bir çift dürbün bulmanız ve iyice problemi aramanız gerekir; bu problem her geçen gün ufka doğru kayboluyor. Onu daha da yakınlaştırmak istiyorsanız, bunu yakalamak için zamanınızın ve enerjinizin daha fazlasını harcamalısınız. Ama bunu neden yapmak isteyesiniz ? Bu bir savaşı kazanmak anlamına gelse bile, kesinlikle an geçti mi? Hükümdarınız Güneş, Satürn'le (kozmik öğretmen) bağlantı kurduğunda, geçmişin bir parçasıyla ilişkinizi sona erdirmenin ve daha parlak bir geleceğe doğru ilerlemenin zamanı geldiğini söylüyor.


Başak Günlük Burç | 23 Ağu - 22 Eyl

Egemen Gezegenler: Merkür

5 Mayıs 2021 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumları

Geçmişteki hatalarımızdan ders almazsak, ne öğreniriz? Yine de bunlardan bir şeyler öğreniyorsak, neden sürekli hata yapıyoruz? Belki de bunun nedeni, bu dönen kaya topundaki yaşamın bize her zaman öğrenmemiz için daha çok şey vermesidir. Belki de geriye dönüp 'hatalar' olarak baktığımız şeyden ihtiyacımız olandan daha fazlasını öğrenmeye çalışıyoruz. Aşırıya kaçtıktan sonra, eylemlerimizi dengelemek için diğerine geçeriz. Cetveliniz Jüpiter ile bağlantı kurarken, geçmişteki bir hayal kırıklığına aşırı tepki verip vermeyeceğinizi düşünmeye değer olduğunu söylüyor.


Terazi Günlük Burç | 23 Eyl - 22 Eki

Egemen Gezegenler: Venüs

5 Mayıs 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları

Benim işim sizi biraz daha uzun tutmak ve başınızın gururla nazikçe okşanmasına izin vermek. Bunu yanlış pohpohlayarak başaramayacağım; Bunu görecek kadar akıllısın. Merkür ve Jüpiter bağlantısı olarak, doğal öz farkındalığınız vurgulanmaktadır; kozmos size iç görünüzü kullanma fırsatı sunuyor. Birinin bir öneriye verdiği yanıt, bir fikirden şüphe duymanıza neden olduğundan, bu yeni anlayış, nasıl ilerleyeceğiniz konusunda bir karar vermenizi sağlayacaktır ve bugün kendinizle gurur duymak için iyi bir nedeniniz var.


Akrep Günlük Burç | 23 Ekim - 21 Kas

Egemen Gezegenler: Plüton, Mars

5 Mayıs 2021 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları

Biri size Wallace ve Gromit'in görüşlerine katıldıklarını ve Ay'ın peynirden yapıldığını söylese, deli olduklarını düşünürdünüz. Ancak Ay'a inişi çevreleyen komplolarla uğraşmak daha zor. Sonuçta, neredeyse 60 yıllık ayrıntılı tartışmalar, sorgulamaya dayanacak şekilde özenle hazırlandı. İnançlar 'norm'dan dramatik bir şekilde farklı olduğunda, gelenekçilerden eleştirel bir şekilde reddedilmeyi davet ediyoruz. Merkür ve Jüpiter arasında bağlantı olduğu için, bugün tartışmalı bir fikir hakkında diplomatik olmaya değer görünüyor.


Yay Günlük Burç | 22 Kasım - 21 Ara

Egemen Gezegenler: Jüpiter

5 Mayıs 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumları


Bir dizi durum, bir ihtiyacı acil ve sorunlu göstermeye çalıştığında, görece önemsiz bir konu büyük bir meydan okuma gibi görünmeye başlayabilir. Tüm enerjimiz onu çözmeye odaklanır. Yine de yapılacak daha fazla bir şeyin olmadığı bir an gelir. Sadece arkamıza yaslanıp bir plana çalışma şansı vermemiz gerekiyor. İşte o zaman dikkat dağıtıcı şeyler ve oyalamalar gerekli hale gelir. Hükümdarınız Jüpiter, bugün Merkür ile bağlantı kurduğundan, düşünmeniz gerekenler dışında başka şeyler düşünmenize gerek yok.



Oğlak Günlük Burç | 22 Aralık - 19 Oca

Egemen Gezegenler: Satürn

5 Mayıs 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları

Oğlaklara dünyanın bütün dertleri ile başa çıkmaları konusunda güvenebiliriz. Başa çıkma konusunda uzmansınız - bu doğal olarak gelen bir sanattır. Bunda o kadar iyisiniz ki, sık sık kendinizi başkalarına yardım ederken, kendi yükünüzün yanında onların yüklerini omuzlarken buluyorsunuz. Bu övgüye değer  bir durum.. Bunu yapmak zorunda olmadığınızı halde yapıyor oluşunuz sizi değerli kılıyor. Güneş bugün yöneticinize güç verirken, bir fırsat, son zamanlarda başkalarına yardım etmek için kullandığınız çabanın bir kısmını size fayda sağlamak için yönlendirmenize olanak tanır.


Kova Günlük Burç | 20 Ocak - 18 Şub

Egemen Gezegenleri: Uranüs, Satürn

5 Mayıs 2021 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumları

Güneş sistemine mesaj göndermenin iyi bir fikir olduğundan emin miyiz? Kozmosun çok uzak bölgeleri varlığımızı bilmeseydi daha güvenli olmaz mıydı? Ayrıca, gerçekten umursadıklarını düşünmek biraz kibirli değil mi? Bazı bilim adamlarının inandığı gibi, galaksimizin dış kesimlerinde zeki bir yaşam varsa, muhtemelen yaşamlarımızı yönetme şeklimiz karşısında şok olurlar. Tamamen bitmemiş bir ürünüz. Bugünün Güneş / Satürn bağlantısı size (en etkileyici şekilde) birden fazla boşluğu bir araya getirme şansı veriyor.

 

Balık Günlük Burç | 19 Şub - 20 Mar

Egemen Gezegenler: Neptün, Jüpiter

5 Mayıs 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumları

Akıl ve içgüdü arasındaki fark, harita ile pusula arasındaki farkla karşılaştırılabilir. İçgüdü, doğru gittiğiniz yerin belirli bir tepenin hemen üzerinde olduğunu söyler. Bilgiyi daraltabilir ve kesin konumu hesaplayabilirsin; ama bunu onun nerede olduğunu bilirsen yapabilirsin. Bir "hissin" var; hayatınızın yönündeki bir değişiklik hakkında belirsiz bir his. Ona güven. Ancak ona büyük kararları uygulamaya başlayacak kadar inanmayın. Önce birkaç şeyi daha düşünmen gerekiyor.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar