5 Adımda Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır ? (Püf Noktaları)

Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır ?

                                     

Buğulu Göz Makyajı Nedir ? Dumanlı Göz Makyajı Nedir ? Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır ? öğrenmek için okumaya devam ediniz...

Buğulu gözler – prensipte kulağa basit geliyor, ancak buğulu göz makyajı pratikte oldukça zor olabilir. Fakat buğulu göz makyajı püf noktaları ile zorun üstesinden gelebilirsiniz.

Buğulu göz makyajı nedir? Buğulu göz makyajı Etkili bir şekilde, a) boyut yaratan ve b) düpedüz sıcak görünen tek bir blok renkten ziyade harmanlanmış veya dağınık bir göz farıdır. Bir gölge kullanabilir ve kenarlardan tüttürebilirsiniz, ancak genellikle farklı gölgeler ve dokular içeren katmanlar oluşturacaksınız. 

Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır ?

                                 

Buğulu göz makyajına başlamadan önce bilmeniz gereken 3 şey

  • Anahtar, her zaman en karanlık noktayı kirpik çizgisinde tutmaktır. Makyajı gerçekten modern ve taze tutar ve makyaj yerine göze daha fazla dikkat çekmenizi sağlar.
  • Basit tutun! Gözlerinizi patlatmak için en fazla 3 gölge ve bir astar kullanın.
  • Karışım senin arkadaşın. Bu karışımı elde etmek için fırçalar çok önemlidir. Buğulu bir göz söz konusu olduğunda, ne kadar koyulaştığınız veya hangi renkleri kullandığınız önemli değil, astar ve gölgeyi ne kadar iyi karıştırabildiğinizdir. Ona o boğucu görünümü veren şey bu.
Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır ?
                                                   

Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır ?

  • Göz kapağının her yerine orta tonlu bir gölge uygulayarak başlayın. Hafif bir dumanlı baz oluşturmak için grileri, kahverengileri veya fundaları tercih edin.
  • Kirpik çizgisi boyunca bir astar uygulayın, gözü anında açmak için kirpikleri kapladığınızdan ve kirpiklerin arasına renk bıraktığınızdan emin olun. Kolay uygulama için Urban Decay'in 24/7 Glide On Eye Pencil, £ 16 gibi bir jel veya kayan formül tercih edin. Ayarlamadan önce bir göz farı fırçasıyla dumanını çıkardığınızdan emin olun, çünkü bir kez yapıldığında bütün gece kıpırdamaz.
  • Astarın üzerine espresso, odun kömürü veya duman gibi koyu tonlu bir gölge uygulayın, kapağın yarısına kadar ve kapak gölgesine karıştırın. Fırçayı alt kirpiklerin köküne hafifçe bastırarak alt kirpik çizgisi boyunca uygulayın. Daha sonra daha dumanlı bir görünüm için parmaklarınızla dağıtın.
  • Bobbi Brown's Smokey Eye Maskara gibi bir maskara ile tüm önemli son dokunuşları ekleyin ve tam kirpik etkisi için 3-4 kat uygulayın.
  • Son olarak, ona gerçek lüks bir görünüm kazandırmak için parmağınızla ışıltılı bir gölge ekleyebilirsiniz. Kapağı yumuşatmak ve bu karışımı gözün kıvrımından geçirmek için harika.
Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır ?
                             

Buğulu Göz Makyajı Püf Noktaları

  • Uzun süre kalıcı krem ​​far ve uzun süre kalıcı jel eyeliner karışımı, minimal ürünlerle buğulu göz oluşturmanın hızlı ve basit bir yoludur .
  • Dumanlı etki için gölgeyi kapağın her yerine uygulayın, dış köşeye doğru tekrar tekrar karıştırın. Ardından jel eyeliner'ı alt göz kapağı ve kirpik çizgisi boyunca küçük bir göz fırçasıyla dağıtarak uygulayın.
  • Yoğun, dumanlı bir göz için koyu krem ​​far ve daha yumuşak bir görünüm için ışıltılı krem ​​far tercih edin.

 


Buğulu göz makyajı günlük,
Doğal buğulu göz makyajı,Gölgeli göz makyajı,Gölgeli göz makyajı nasıl yapılır,günlük göz makyajı,Günlük göz makyajı nasıl yapılır,kahverengi göze buğulu göz makyajı,Dumanlı göz makyajı ekşi

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar