Dumanlı Göz Makyajı Nedir ? Dumanlı Göz Makyajı Nasıl Yapılır?


dumanlı göz makyajı nedir?, dumanlı göz makyajı nasıl yapılır ?, dumanlı göz makjayı için gerekli malzemeler nelerdir ? , buğulu göz makyajı nedir ? buğulu göz makyajı nasıl yapılır ? kahverengi göze dumanlı göz makyajı nasıl yapılır ?
Dumanlı Göz Makyajı Nedir ? 5 Adımda Dumanlı Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Kadınların vazgeçilmez makyaj tutkusu sınır tanımıyor.Bu yayınımızda dumanlı göz makyajı nedir?, dumanlı göz makyajı nasıl yapılır ?, dumanlı göz makjayı için gerekli malzemeler nelerdir ? , buğulu göz makyajı nedir ? buğulu göz makyajı nasıl yapılır ? kahverengi göze dumanlı göz makyajı nasıl yapılır ? sorularını yanıtmalaya çalışacağız. Siz de dumanlı göz makyajının nasıl yapıldığını merak ediyorsanız okumaya devam ediniz. !!!

Dumanlı göz makyajı nedir, dumanlı göz makyajı gözler için dramatik ve sofistike bir görünüm yaratmak için kullanılan bir makyaj stilidir. Çekici, gece görünümü ile ilişkilendirilir ve genellikle kırmızı dergi etkinliklerinde ve parlak dergi reklamlarındaki modellerde ünlülerde görülür. Dumanlı göz makyajı için gerekli malzemeler nelerdir ? Dumanlı göz makyajı stilini elde etmek için mükemmel lekeli ve harmanlanmış göz kalemi ve derin, zengin renklerde göz farı kullanılır. Birkaç kat koyu rimel görünümü tamamlar.

Dumanlı göz makyajı nasıl yapılır ? Buğulu göz görünümü oluşturmak için önce makyaj renklerini seçin. Genellikle iki veya üç göz farı rengi kullanılır: taban için nötr, konturlama için koyu renk ve bazen ana kontur rengiyle karıştırmak için daha açık bir kontur rengi. 

Popüler dumanlı göz makyajı renkleri morlar ,koyu kahverengiler, griler ve hatta siyahları içerir. Bazen insanlar derin mavileri, yeşillikleri veya göz renklerini tamamlayan diğer renkleri de seçerler.

Gölgeyi yerinde tutmaya yardımcı olmak için göz kapaklarına bir astar uygulayarak dumanlı göz oluşturmaya başlayın . Bir sonraki adım, üst ve alt kirpikleri, gölgenin en derin gölgesine uyan siyah göz kalemi veya astar ile hizalamaktır. Bazen insanlar gözlerin daha küçük görünmesini önlemek için alt kirpikleri dış kenardan merkeze doğru yarıya kadar çizerler.



dumanlı göz makyajı nedir?, dumanlı göz makyajı nasıl yapılır ?, dumanlı göz makjayı için gerekli malzemeler nelerdir ? , buğulu göz makyajı nedir ? buğulu göz makyajı nasıl yapılır ? kahverengi göze dumanlı göz makyajı nasıl yapılır ?
Dumanlı Göz Makyajı Nedir ? 5 Adımda Dumanlı Göz Makyajı Nasıl Yapılır?


Ardından, kırışıktan başlayıp dışa doğru karıştırarak nötr taban gölgesini kapağın her tarafına ve sadece alt kapaktaki derin gölgeyi uygulayın. Üçüncü bir renk kullanıyorsanız, koyu konturdan önce uygulayın. Yumuşak ve boğucu bir etki için renkleri dikkatlice karıştırın.

Dumanlı göz görünümünün önemli bir kısmı dikkatle lekeli göz kalemi. Kesin çizgiler olmamalıdır; bunun yerine, zarif dağınık bir görünüm elde etmeye çalışın. Pamuklu çubuk, astarı lekelemek için yararlı bir araç olabilir.

Bazı insanlar, rimel uygulamadan önce kirpikleri kirpik kıvırıcı ile kıvırmak suretiyle gözleri daha da güçlendirmeyi sever. Kıvırma kirpikleri olsun veya olmasın, üst ve alt kirpiklere birkaç kat hacim veya uzatma maskara uygulayın. Siyah rimel sıklıkla kullanılır veya mor veya gölgeyle eşleşen başka bir gölge gibi derin bir renk ek drama yaratabilir.

Dumanlı göz makyajı görünümüyle, tüm odak noktası gözlere yöneliktir. Kaşlar genellikle gözleri ve yüzü çerçevelemek için güçlendirilir. Kaşları geliştirmek için, açılı bir kaş fırçası kullanarak kaşlara uyan toz kaş rengiyle doldurun. Yüzün geri ka

Yorum Gönder

0 Yorumlar