Telegram Web Giriş Yap >>>

Telegram Web Giriş Yap 

                                        

Bu içeriğimizde Telegram Web Girişi Nasıl Yapılır ? Telegram Bilgisayar Girişi Nasıl Yapılır ? Telegram Bilgisayarda Nasıl Kullanılır ? Telegram Windows Uygulaması Nasıl İndirilir ?  >>> gibi sorularınızın cevabını bulabilirsiniz. 


Dünyada ve ülkemizde oldukça popüler olmaya başlayan ve kullanıcı sayısını oldukça arttıran Telegram uygulaması , kullanışlılığı ve sunduğu avantajlarla bu popüleritesini sürdüreceğe benziyor. Peki Telegram Web'de kullanılabilir mi ? Telegram Web Girişi Nasıl Yapılır? 

Telegramı Web'de Bilgisayar Ortamında Açmak İçin:

  • 1.Adımda öncelikle bilgisayar internet sekmesinden Telegram Web Sitesine giriş yapın.
  • 2. Adımda ana sayfada karşınıza çıkan ekrandan ülke olarak Turkey seçeneğini seçin ve telefon numaranızı girin, ve ileri tuşuna basın, site üzerinden girmiş olduğunuz cep numarasına gönderilmiş olan telegram giriş kodunu ilgili alana yazın (ilgili kod telegram cep uygulamasına tıklandıktan sonra karşınıza gelecek) ve ileri seçeneğine tıklayın, bu adımları takip ederek Telegram Web özelliği sayesinde hesabınıza giriş şağlayabilirsiniz. 
TELEGRAM WEB GİRİŞ ADRESİ: https://web.telegram.org/

Telegram uygulamasını isterseniz Windows Bilgisayarınız için uygulama üzerinden de kullanabilirsiniz. Telegram Windows Uygulamasına Ulaşmak İçin aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

TELEGRAM WİNDOWS UYGULAMA İNDİRME ADRESİ:  https://desktop.telegram.org/


Telegram Desktop, Telegram Sign Up, Telegram Pc Giriş, Telegram Web Giriş

Yorum Gönder

0 Yorumlar