Evde Siyah Nokta Maskesi Yapımı Nasıl Olur ?

Evde Siyah Nokta Maskesi Yapımı Nasıl Olur ?



Siyah Noktalardan Kurtulma Yolları ve 'Siyah Noktalara Ne İyi Gelir'

Hemen hemen tüm bayanların mücadele ettiği siyah noktalar bazen can sıkıcı hal alabiliyor. Yanlış uygulanan makyaj teknikleri,makyaj malzemelerinin kalitesiz oluşu yine beslenme alışkanlıklarımızın çok yağlı olması vücudumuzdaki siyah noktaları arttırabilmektedir.Tabi ki de sadece bayanların değil erkeklerin de mücadele ettiği durumların başında gelen siyah noktalar genellikle burun üst bölgesinde oluşmaktadır.


Siyah noktalarımızdan kurtulabilmek için öncelikle temiz ve doğal bir cildimizin olması gerektiğini unutmamalıyız.Özellikle makyaj ürünlerinin yanlış kullanımı ve ardından temizliğinin düzgün yapılmaması bu cilt yapısına davetiye çıkarmaktadır.



Peeling yapmak;siyah noktalardan kurtulabilmemezi sağlayabilir:Özellikle burun etrafında  dairesel hareketler yapılarak uygulamak olumlu sonuçlar verecektir.Düzenli makyaj yapan biriyseniz günde 1 kez peeling yapmanızı öneriyoruz.

Siyah nokta maskesi nasıl yapılır, gelin beraber inceleyelim.

Bant;Özellikle burun çevresindeki siyah noktalardan kurtulmak için burun bantlarını düzenli şekilde kullanmanız güzel sonuçlar verecektir.
Sağlıklı Beslenme Alışkanlıkları: Beslenmemize dikkat etmek hem sivilce oluşumunu hem de siyah nokta oluşumunu gözle görülür şekilde azaltır.Bol su tüketimi cildi yenilediğinden su tüketimi de arttırılmalıdır..

Elma Sirkesi; Elma sirkesi de siyah noktaların oluşumunu azaltmak için oldukça etkilidir.Bir miktar pamuğa bir yemek kaşığı sirke dökülür ve ardından cildimize sürerirz bu yöntem de  göreceksiniz ki çok etkli olacaktır.

Siyah Noktalar İçin Peeling Tarifi:

Yapılışı oldukça kolay olan bu peeling için

1.5 tatlı kaşığı bal
1.5 tatlı kaşığı şeker

İkisini birbirine iyice karıştırdıktan sonra yüzünüze sürünüz. 15 dk nın ardından yüzünüzü soğuk su ile yıkayabilirsiniz..Bu peelingi hafta bir iki kere uygulamak güze sonuçlar verecektir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar