Losyon Nedir, Ne İşe Yarar ?



Cillteki kurukluklardan ve kırışıklıklarından kurtulmak için insanların imdadına yetişen Losyon nedir ? Losyon ne işe yarar ? Losyon neden kullanılır?
Losyon Nedir, Ne İşe Yarar ? 




Losyon Nedir, Ne İşe Yarar ? Losyon Nedir Ne Demek ?

Cillteki kurukluklardan ve kırışıklıklarından kurtulmak için insanların imdadına yetişen Losyon nedir ? Losyon ne işe yarar ? Losyon neden kullanılır?

Losyon nedir? kuru cildi yatıştırmak için kullanılan ve bazen cilde ek faydalar sağlaması amaçlanan bileşenlerle formüle edilen bir cilt bakım ürünüdür . Bir losyon, ciltteki düzensiz tonların düzeltilmesine veya bazı yağlı yamalar ve bazı kuru lekelere sahip cilt olan kombinasyon cildinin dengelenmesine yardımcı olabilir . Vücut losyonu , boyundan ayak parmaklarına kadar kullanılabilen bir üründür. Bununla birlikte, özellikle yüzünde kullanılması amaçlanan yumuşatıcılar da vardır. Bu nedenle, yüz losyonu genellikle vücudun geri kalanındaki cilt için formüllerden daha hassastır.

Yüz losyonu bazen yüze özgü veya en çok yüz cildini hedef alan cilt sorunlarını gidermek için formüle edilir. Yüzdeki sivilceleri yönetmeye yardımcı olan bazı losyonlar vardır . Yüz için, ince çizgiler, kırışıklıklar ve çeşitli güneş hasarı formları gibi yaşlanma belirtilerini tersine çevirmeye veya savaşmaya yardımcı olan malzemelerle yapılan birçok yumuşatıcı da vardır . Yüzdeki losyonlar, gündüz veya gece giyilmelerine bağlı olarak genellikle kalınlık veya viskozitede değişir. Gündüz nemlendiricileri ve losyonları neredeyse her zaman gece losyonlarından daha hafif ve daha az viskozdur.

İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYARAK EL DEZENFEKTANI NEDİR,NEDEN KULLANILIR ? ÖĞRENEBİLİRSİNİZ >>>

Vücut için losyonlar, bacaklarda, kollarda, sırtta, göbekte vb. Bir losyon , hızlı büyüme, hamilelik veya kilo dalgalanmasının sonucu olabilecek çatlakların solmasına ve iyileşmesine yardımcı olması gereken bileşenleri içerebilir . 

Yüz losyonu gibi, vücut losyonu da güneşin cilde zarar vermesini önlemenin bir yolu olarak güneş bloğu içerir. Cildini güneş hasarından korumak konusunda ciddi olan birçok insan günlük olarak güneş kremi ile vücut ve yüz losyonları kullanır.

Piyasada onlarca losyon formülü var. Bazıları belirli bir koku için formüle edilmiştir. Diğerleri tamamen doğal malzemelerle yapılır. Yine de diğerleri, cilt temizleyici ve tonik içerebilen tüm cilt bakım sisteminin bir parçası olarak geliştirilmiştir . Ayak, diz ve dirsekler, eller ve göz bölgesi gibi özel olarak ihtiyaç duyulan tüm alanlar için tasarlandıkları vücut parçaları açısından çok spesifik formüller de vardır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar