İnstagram Nasıl Siyah (Karanlık) Gece Modu Yapılır ?

İnstagram Nasıl Siyah (Karanlık) Gece Modu Yapılır ?



Instagram karanlık moduna geçin ve yeni bir görünümün tadını çıkarın.İnstagram için yeni karanlık gece modu ile daha keyif alacağınızdan şüpheniz olmasın.Instagram karanlık modu, Instagram'ın normal beyaz arayüzünü gri ve siyah tonlarıyla değiştiren alternatif bir renk şemasıdır. Peki İnstagram nasıl siyah yapılır ? İnstagram gece modu nasıl yapılır ? bu soruların cevabını merak ediyorsanız okumaya devam ediniz !!!



İnstagram karanlık modda uygulamaları kullanmak, özellikle ağır bir kullanıcıysanız, telefonunuzun pil ömrünü artırmaya yardımcı olabilir, çünkü beyaz pikseller siyahlardan daha fazla güç çeker. Bu özellikle siyah piksellerin tamamen kapalı olduğu AMOLED ekranlı telefonlar için geçerlidir.

Birçok insan, instagram karanlık modun, özellikle parlama nedeniyle özellikle geceleri göz yorgunluğunu azalttığını düşünüyor. İnstagram karanlık modu iyi görünüyor ve her gün kullandığımız uygulamalar söz konusu olduğunda, daha fazla seçenek her zaman açığız. WhatsApp Facebook ve Twitter,karanlık modlar sunuyor, bu yüzden Instagram'ın onlara katıldığını görmek harika.



Instagram Adam Mosseri'nin Ekim 2019'da piyasaya sürüldüğünde açıkladığı gibi, karanlık tonların tadını çıkarmak için mobil işletim sisteminin en son sürümünü (yani Android 10 veya iOS 13) çalıştırmanız gerekiyor. 

İPhone Instagram Karanlık Gece Modu Nasıl Yapılır ?

İOS 13 çalıştıran bir iPhone'unuz varsa, bu adımlar sistem ayarlarını değiştirmenize ve Instagram'ı karanlık modda kullanmanıza olanak tanır.

Telefonunuzun ayarlarını açın
'Ekran ve parlaklık'ı seçin
Temayı değiştirmek için 'Karanlık'a dokunun
Instagram'ı başlat

Android Instagram Karanlık Gece Modu Nasıl Yapılır ?

Android 10 çalıştıran telefonlarda Instagram'ın karanlık modunu etkinleştirmek için şu dört adımı uygulayın:

Telefonunuzun ayarlarını açın
'Ekran' seçeneğine ilerleyin
'Koyu tema' seçimini etkinleştir
Instagram'ı başlat



Instagram'da Güç Tasarrufu Yapmanın Diğer Yolları

Henüz Android 10 veya iOS 13'ünüz yoksa, İnstagram'ın güç kullanımını azaltmak (ve hareket halindeyken mobil verileri korumak) için hala atabileceğiniz bir adım var. 

Kaydırmaya devam etmek için Instagram görüntüleri ve videoları önceden yükler, ancak bu davranışı sınırlayabilirsiniz. Uygulamanın sağ üst tarafındaki menü simgesine ve ardından alttaki ayarlar simgesine dokunun. Önce 'Hesap'a, ardından' Mobil veri kullanımı'na hafifçe vurun ve 'Veri tasarrufu' seçeneğini açın.

Bu, videoların önceden yüklenmesini önleyeceğinden, yalnızca oynatmayı seçtiğinizde indirilir. Büyük bir etkiye sahip olması olası değildir, ancak pilinizi düzenli olarak son 10% 'a kadar görüyorsanız, görünürde şarj cihazı olmadan size küçük bir yardımca bulunacaktır.

İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYARAK TWİTTER GECE MODU NASIL YAPILIR ÖĞRENEBİLİRSİNİZ >>>

İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYARAK WHATSAPPDA GECE MODU NASIL YAPILIR ÖĞRENEBİLİRSİNİZ >>>

Bu yayınımızda instagram gece modu nasıl yapılır, instagram dark mod nasıl yapılır,instagram nasıl siyah yapılır,instagram siyah tema nasıl yapılır,telefonda arka planı siyah yapma,instagram nasıl karartılır,instagram nasıl siyah yapılır,instagram ekranı siyah yapma. instagram karanlık mod nasıl yapılırşeklinde merak ettiğiniz soruları cevaplamış olduk.

Yorum Gönder

0 Yorumlar