WhatsApp Nasıl Siyah (Karanlık) Gece Modu Yapılır ?

WhatsApp Nasıl Siyah (Karanlık) Gece Modu Yapılır ?


Sosyal medya devi Whatsappın yeni özelliklerinden olan whatsapp gece modu (karanlık mod) sayesinde gözleriniz daha az yorulacak ve pil ömrünüz uzayacak WhatsApp gece moduna neden ihtiyacınız var ve whatsapp gece modu nasıl yapılır ? Siz de whatsapp gece modu özelliği nasıl yapılır merak ediyorsanız okumaya devam ediniz !!!



İPhone, Android veya masaüstü için WhatsApp gece modu (karanlık modu)

Tıpkı İnstagram ve Twitter gibi whatsappta da gece modu özelliği mevcut peki WhatsApp karanlık modu nedir, geceleri daha az parıltı vermek üzere tasarlanmış koyu tonlar için geleneksel açık gri ve yeşil paletini değiştiren son derece popüler mesajlaşma uygulaması için yeni bir tasarımdır.

İsterseniz geleneksel açık gri ve yeşil tasarıma bağlı kalmayı seçebilirsiniz, ancak whatsapp karanlık mod son zamanlarda denemek isteyen herkes için bir alternatif olarak kullanılabilir hale geldi.

Değişikliği yapmak istemenizin birkaç nedeni olabilir. Her şeyden önce, karanlık arka planlara uzun süre veya gece bakmak daha kolay bulan birçok kişi arasında olabilirsiniz. Bu noktayı vurgulamak için, WhatsApp, karanlık modun serbest bırakılmasını işaretlemek için parlak ekranlarda (Paul SImon'un Sessizlik Sesi'nin daha önce yayınlanmamış bir versiyonuyla birlikte) izleyen insanların bir videosunu yayınladı.



Android için WhatsApp Gece Modu (Karanlık Modu) Nasıl Yapılır ?

WhatsApp karanlık modu şu anda Android kullanıcıları için yayılıyor, bu yüzden zaten erişiminiz olduğunu görebilirsiniz. Öyleyse, seçeneği etkinleştirmek basittir.

Uygulama menüsünü aç
'Ayarlar'a dokunun
'Sohbetler'e dokunun
'Tema'ya dokunun
'Karanlık'ı seçin 

Güncellemeyi henüz almadıysanız, Android beta programının bir parçasıysanız yine de WhatsApp karanlık modunu deneyebilirsiniz. Programın yazıldığı sırada şu anda doludur, ancak yakında yeni alanlar sunulabilir (özellikle insanlar karanlık modun serbest bırakılması resmi olarak ayrılmaya başlarsa).

Beta programına Google Play Store'dan kaydolun

Hesabınızın işlenmesini bekleyin (bu birkaç saat sürebilir)
Uygulamanızı güncelleyin
Bir güncelleme seçeneği göremiyorsanız APK'yı indirin ve yükleyin


WhatsApp'ı yeniden başlat

Karanlık modu etkinleştirmek için yukarıdaki talimatları izleyin

Iphone için WhatsApp Gece Modu (Karanlık Modu) Nasıl Yapılır ?

En son güncellemeyi aldıktan sonra, WhatsApp karanlık modunu etkinleştirmek Android'deki kadar basit:

Uygulama menüsünü aç
'Ayarlar'a dokunun
'Sohbetler'e dokunun
'Tema'ya dokunun
'Karanlık'ı seçin 

Seçeneği henüz görmüyor musunuz? İOS beta, yazma sırasında dolu, ancak yeni yerlerin açılıp açılmadığını görmek için sık sık kontrol etmeye ve ardından erken bir göz atmak için aşağıdaki talimatları izlemeye değer.

Beta sürümünün açık olup olmadığını kontrol edin ve mümkünse katılın
TestFlight'ı cihazınıza yükleyin


WhatsApp'tan davet e-postasındaki bağlantıyı tıklayın
WhatsApp'ı güncelleyin ve başlatın
Karanlık modu etkinleştirmek için yukarıdaki talimatları izleyin
Masaüstünde WhatsApp karanlık modu nasıl elde edilir
WhatsApp, geliştirici Mahesh B Wijerathna'nın web sitesi için CSS'de (basamaklı stil sayfası) dolaşırken keşfettiği gibi masaüstü için karanlık bir mod güncellemesi alıyor .


WhatsApp'ın karanlık mod için renk seçimini sevmiyorsanız, görünümü kişiselleştirmek için kendi ayarlarınızı yapabilirsiniz. Uygulamanın ayarlarını girin, 'Sohbetler'i seçin ve' Duvar Kağıdı'na dokunun, ardından 'Düz renk'i seçin ve standart soluk gri arka plandan daha koyu bir şey seçin.

Bu, mesaj balonlarının, menülerin ve diğer arayüz öğelerinin rengini değiştirmez, ancak Google'ın araştırması , siyah piksellerin diğer renklerden önemli ölçüde daha az güç tükettiğini buldu.

Whatsapp Güç Tasarrufu Nasıl Yapılır ?



Varsayılan olarak, WhatsApp arka planda çok fazla dosya indirir, bu da telefonunuzun pilini gerçekten tüketebilir, böylece WhatsApp ayarlarını açıp 'Veri ve depolama kullanımı'nı seçerek güç tasarrufu yapabilirsiniz.

Buraya. medyanın ne zaman indirilmesi gerektiğini seçebilirsiniz (mobil veri kullanırken, Kablosuz ağa bağlı olduğunuzda ve dolaşımdayken). Bunları kapatırsanız, mesajlara gönderilen videolar ve resimler yalnızca dokunduğunuzda indirilir.
Telefonunuzun kendi güç tasarrufu modunu etkinleştirmek, şarjlar arasında daha uzun süre dayanmasını sağlamanın başka bir yoludur. Hangi ayarı seçtiğinize bağlı olarak, bu ekranınızın parlaklığını azaltabilir, uygulamaların arka planda çalıştıklarında veri göndermesini ve almasını durdurabilir ve CPU hızını sınırlayabilir. Pil ömrünü uzatmak için performans isabetini almak isteyip istemediğiniz size bağlıdır.

İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYARAK İNSTAGRAMDA GECE MODU NASIL YAPILIR ÖĞRENEBİLİRSİNİZ >>>

İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYARAK TWİTTERDA GECE MODU NASIL YAPILIR ÖĞRENEBİLİRSİNİZ >>>

Bu yayınımızda whatsapp gece modu nasıl yapılır, whatsapp karanlık mod nasıl yapılır,whatsapp siyah arka plan nasıl yapılır,whatsapp siyah tema nasıl yapılır,whatsapp gece modu ıos,whatsapp gece modu android, whatsapp dark mode gibi sorularına yanıt vermiş olduk.

Yorum Gönder

0 Yorumlar