Badem Göz Nedir ? Badem Göz Makyaj Teknikleri >>>


badem-göz-özellikleri
Badem Göz Nedir  ? Badem Göz Makyaj Teknikleri >>>

Bu yayınımızda Badem Göz Nedir ? Badem Gözler Nasıl Anlaşılır ? Badem Göz Özellikleri Nelerdir ? Badem Göz Makyajı Nasıl Uygulanır ? gibi sorulara cevap bulabilirsiniz.

Badem gözler, popüler cevizlere benzeyen bir göz şekline sahip olanlar tarafından karakterize edilen bir tür göz şekline atıfta bulunur. Bu göz tipi aynı zamanda yukarı kıvrımlı dış köşelere sahip olma eğilimindedir ve şekil simetriktir. Badem göz şeklinin geniş bir setten daha derin versiyonlara kadar birçok çeşidi vardır. Badem şeklindeki gözler en yaygın görülen türdür ve farklı makyaj teknikleriyle iyi çalışır. Badem göz makyajı uygularken, kullanıcılar, kullanılan belirli kozmetik türlerinin de kişisel göz ve cilt renklerine bağlı olduğunu unutmamalıdır.

En yaygın göz türleri badem şeklindedir ve tüm etnik kökenlerde yaygındır. Bazı ülkelerde badem gözlerinin daha yaygın olduğu konusunda yaygın bir yanılgı vardır; ancak bu şekiller dünyanın tüm bölgelerinde kadın ve erkeklerde bulunur. Karışıklığın bir kısmı, badem gözlerinin farklı varyasyonları olmasından kaynaklanıyor.

Tüm badem şeklindeki gözlerin ortak birkaç özelliği vardır: Hepsinin yukarı doğru dönen dış köşeleri vardır ve her tür simetriktir. Aynı zamanda badem şeklindeki gözleri olan kişiler arasında küçük farklılıklar olabilir ve bu da farklı şekillerde görünüm verebilir. Badem göz şekli bazı kişilerde daha kapalı olabilirken, bazılarının daha geniş versiyonları olabilir. Bir kişinin yüzünün ve burnunun boyutu da badem gözlerinin görünümünü etkileyebilir. Bazı farklılıklar, küçük bir burun ile birlikte daha dar olanların aksine daha geniş gözlere sahip olmayı içerir.

badem-göz-özellikleri-nelerdir
Badem Göz Nedir  ? Badem Göz Makyaj Teknikleri >>>
                       

Badem göz şekilleri bazen başkalarını kıskandırır çünkü farklı makyaj tekniklerini denemek açısından son derece çok yönlüdürler. Badem gözlerin simetrisi, genellikle şekillerin kendilerini etkilemeden kozmetik ürünlerini sergileyebildikleri için çalışmayı kolaylaştırır. Pek çok makyaj sanatçısı, badem şeklindeki gözler için renk seçimlerinde cesur davranır, ancak evdeki kişilerin de doğal süsenlerine göre hangi tonların en iyi göründüğünü düşünmeleri önemlidir.

GÖZ ALTI MORLUKLARI NASIL TEDAVİ EDİLİR ? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>


Genel olarak, uzmanların bademli gözler için önerdiği birkaç makyaj ipucu vardır, ancak bu tür kişiler kozmetiklerle diğerlerinden daha fazla deney yapma özgürlüğüne sahiptir. Göz astarları gözlerin şeklini vurgulayabilir, ancak daha dar versiyonları olan bazı kişiler, gözlerin olduğundan daha küçük görünmesini önlemek için sadece üstleri veya altları astarlamayı düşünebilir. Makyaj sanatçıları , kapaklara daha fazla tanım ve karakter kazandırmak için birden fazla göz farı tonu uygulamayı da sever . Siyah rimel , bir kişinin sahip olduğu çeşit ne olursa olsun, tüm badem şeklindeki gözleri tamamlama eğilimindedir.

Makyaj sanatçıları, badem gözlü bir kişinin göz kapaklarına daha fazla tanım ve karakter kazandırmak için birden fazla göz farı tonu uygulayabilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar