Argan Yağının Saça Faydaları Nelerdir;Argan Saça ve Cilde Nasıl Uygulanır ?

Argan Yağının Saça Faydaları Nelerdir;Argan Saça Nasıl Uygulanır ?


ARGAN YAĞININ SAÇA FAYDALARI NELERDİR VE ARGAN YAĞI SAÇA VE CİLDE NASIL UYGULANIR ?

Argan Yağı'nın birçok faydası vardır ve doğal olarak E vitamini, karoten (size güzel ve doğal tabaklanmış parlaklık verir!), Skualen ve yağ asitleri bakımından zengindir. Argan yağının saça faydaları nelerdir ? ve de Argan yağı saça nasıl uygulanır ? Bilgilenmek için okumaya devam ediniz...


 Argan Yağı Saça Nasıl Uygulanır ?

İşte saçlar için argan yağının nasıl kullanılacağı ve maksimum sonuçlar için günlük rutininize nasıl dahil edileceğine dair birkaç örnek.

Saçlarınızda argan yağını maske olarak kullanabilir ve en az 30 dakika veya daha iyi bir gece boyunca bırakabilirsiniz. Saç derinize iyice masaj yaptığınızdan ve saçınıza eşit yayıldığından emin olun. 

Islak saçlarda şampuandan sonra saç kremi olarak avucunuzda birkaç damla argan yağı kullanın, uçlarınıza masaj yapın ve saç kremi içinde her zamanki gibi kurutun. Kıvırcık ve kuru saçlarda harika çalışır.saçınızı temizlerken nemlendirici olarak şampuanınıza birkaç damla argan yağı ekleyin.


 Argan Yağı Cilt İçin Nasıl Kullanılır ?

Argan yağını cilde de kullanabilirsiniz, Her gün yatmadan önce yüzünüze masaj yaparak ve sabahları en az bir ay boyunca kırışıklıklara karşı maksimum sonuç göstermek için kullanın.

Ev yapımı kremlerde veya yüz yağlarında% 10 seyreltide kullanın. Hafifletmek için kukui yağı gibi diğer benzersiz ve nadir yağlarla kendi karışımı oluşturabilirsiniz, ancak aynı zamanda tek başına da etkisini gösteriyor. Çok fazla şeye ihtiyacınız yok… Daha azı daha iyidir.



Sahte ve seyreltilmiş Argan yağına karşı son derece dikkatli olun, daima etiketleri okuyun!



ARGAN YAĞININ SAÇA FAYDALARI NELERDİR ?


1. Kepekle mücadelede yardımcı olur

Argan Yağı harika bir nemlendiricidir ve hem kepek hem de kuru kafa derisi ile savaşmak için kullanılabilir, çünkü E vitamini ve antioksidanlarda olağanüstü yüksektir.   

2. Bukle mücadelede yardımcı olur

Çoğu insan, parlaklığı ve parlaklığı teşvik etmek, kabarmayı evcilleştirmek ve saçları daha yumuşak ve daha yönetilebilir bırakmak için inanılmaz derecede iyi çalıştığı için Argan yağını kullanarak anında fayda sağlar.

3. Saçları hasardan korur

Argan Yağı'nın saç için en önemli faydalarından biri, zengin antioksidan özelliklerinin serbest radikallerin saç hasarını etkisiz hale getirmesine yardımcı olmasıdır. Farkında olsun ya da olmasın, saçlarımızı günlük kirlilik, kimyasal işlemler ve sıcak aletlerle çok fazla hasar görüyoruz ve saçlarda argan yağı kullanımı, bölünmeyi ve kırılmayı önlemeye yardımcı olurken hasarı önlemeye yardımcı oluyor.

4. Parlaklık katmaya yardımcı olur

Yüksek antioksidan içeriği, esansiyel yağ asitleri ve E vitamini ile argan yağının faydaları doğal olarak saçların elastikiyetini arttırmaya yardımcı olur ve sürekli olarak donuk, cansız saçlara parlaklık kazandırır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar