Mürekkepsiz Dövme Nedir, Nasıl Yapılır ? >>>


Mürekkepsiz Dövme Nedir, Nasıl Yapılır ? 


Bu makalede Mürekkepsiz Dövme Nedir, Nasıl Yapılır ? Kalıcı Olmayan Dövme Nasıl Yapılır ? hakkında bilgiler bulacaksınız...

Mürekkepsiz dövme nedir ,nasıl yapılır ? Bir dövme makinesi mürekkepsiz kullanıldığında, müşteri üzerinde ortaya çıkan işaret mürekkepsiz dövme olarak bilinir. Dövmenin bakımına bağlı olarak, bir yıl kadar sonra tamamen yok olacak ince bir yara izine dönüşecektir. Mürekkepsiz dövmeler yaptırmanın çok sayıda nedeni vardır ve hizmetin reklamını yapmasalar da çok sayıda dövme dükkanı bunları sunar.
  


Bir dövme makinesi, iğneleri dakikada binlerce kez deriye itmek için titreşimli bir motor kullanır. İğneler mürekkebe batırıldığında sonuç bir dövmedir. İğneler "kuru" çalıştırıldığında, aslında bir dizi delinme izi olan bir yara oluştururlar. Mürekkepsiz bir dövme söz konusu olduğunda, sanatçı eşit bir kapsama sağlamak için tasarımı birkaç kez çalıştırır ve müşteriye dövmenin nasıl sonuçlanmasını istediğine bağlı olarak özel bakım sonrası talimatlar verilir.

Mürekkepsiz bir dövme yaptırma süreci, mürekkeple dövme yaptırmaya benzer. Danışan, dövmede yer alan ağrıyı ve müteakip endorfin salınımını hala deneyimleyecek ve kendisine kişisel anlamı olan bir işaret bırakılacaktır. Dövmenin enfekte olmamasını sağlamak için profesyonel mağazalarda her zaman steril aletler kullanılır. Bu tür bir dövmeyi yaptırmak daha acı verici olabilir çünkü mürekkep olmadan dövme iğnesi yağlanmaz.



İnsanlar mürekkeple dövmeler yaptıklarında, onlara hızlı ve sorunsuz iyileşmeyi teşvik eden bakım sonrası talimatlar verilir ve bu talimatlar, bir yara izi dövmeyi deforme edebileceği için yara izini önlemek için tasarlanmıştır. Mürekkepsiz dövme durumunda, müşterilere dövmeyi kötüye kullanmaları, oluşacak kabuğunu seçmeleri ve bir yara izinin oluşumunu teşvik etmek için kurumasına izin vermeleri söylenir. Birkaç hafta içinde dövme, tipik olarak bir yıldan kısa sürede kaybolan belirgin bir yara izi oluşturacaktır.

Mürekkepsiz Dövme Nedir, Nasıl Yapılır ? 


Kalıcılığı olmayan bir dövme deneyimi isteyenler için, mürekkepsiz dövme mükemmel bir seçenektir. Bu tasarımların gizlenmesi de kolaydır, çünkü mürekkeple üretilen dövmelerden daha az cesurdurlar, bu da bazı endüstrilerdeki insanlar için bir endişe kaynağıdır. Bazı insanlar da solma ve iyileşme sürecinden zevk alır; örneğin dövme, müşteri için bir geçişi işaret eden dövmenin solmasıyla birlikte bir ölümü veya büyük bir yaşam olayını anabilir.

Tüm dövme sanatçıları mürekkepsiz dövmeler yapmaz ve tüm dövme sanatçıları eşit yaratılmaz. Bir tane almakla ilgileniyorsanız, hizmeti yapmazlarsa bir dükkan tavsiye edebilecek dost canlısı dövme dükkanları arasında dolaşmak isteyebilirsiniz. Ayrıca "vücut aşındırma" adı verilen mürekkepsiz bir dövme de duyabilirsiniz, bu nedenle her iki adla da sormak isteyebilirsiniz.




Yorum Gönder

0 Yorumlar