İlginç Reçel Çeşitleri Nelerdir ? İşte 25 Reçel Çeşidi ve Tarifi >>>

İlginç Reçel Çeşitleri Nelerdir ? İşte 30 Reçel Çeşidi


Bu yayınımızda sizlere taze meyve reçellerinin yanı sıra ilginç reçel çeşitlerini sunuyor olacağız. Yaz aylarını bunun için değerlendirmeniz tüm kış boyunca bu lezzetli reçelleri tüketmenizi sağlayabilir. Böylece tüm yıl boyunca iyiliklerinin tadını çıkarabilirsiniz.Bu makalede bazı lezzetli ve benzersiz tarifler var! Hiç ev yapımı konserve şeftali ezmesini denediniz mi? ya da kızılcık reçeline ne dersiniz? Eşsiz tatları seviyorsanız, bu tariflerden bazılarına bayılacaksınız. Yayınımızı okumaya devam ederek ilginç reçel çeşitleri listemize ulaşabilir  ve mükemmel lezzetlerle tanışabilirsiniz. İşte 25 Ev Yapımı Reçel Ve Tarifi  >>>


1. Ev yapımı Elmalı Reçeli


Ev yapımı Elmalı Reçeli


Elmalı reçel favorilerden biri ve bu ev yapımı elma reçeli tarifi yakında senin olacak. Tüm elmayı kullanıyorsunuz, böylece herhangi bir israf yok. Tohumlar dışında her şeyi kullanıyorsun! Beş kilo elma yaklaşık altı yarım litre reçel verir, bu yüzden bu kış için saklamak için harika bir tarif. Elma ağaçlarınız olmasa bile, bu yapmak için oldukça ucuz bir reçel ve ne kadar lezzetli olduğundan bahsetmiş miydim! Elma reçeli nasıl yapılır ?


ELMA REÇELİ TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>


2. Kolay Ev Yapımı Elma Yağı


Kolay Ev Yapımı Elma Yağı

Sabahları sıcak bir ev yapımı elma marmelatından daha iyi bir şey var mı? Elma tereyağını seviyorsanız, bu tarife bayılacaksınız. Bu ev yapımı elma marmelatı tarifi, oldukça kolay ve güveç tenceresinde yapıyorsunuz.  Tarif yaklaşık dört yarım litre kavanozu doldurur, böylece kış için biraz saklayabilir veya ailenize ve arkadaşlarınıza hediye olarak vermek için birkaç tane hazırlayabilirsiniz. Ev yapımı elma marmelatı nasıl yapılır ?


 ELMA MARMELATI TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>


3. Nefis Ev Yapımı Böğürtlen Reçeli


Ev Yapımı Böğürtlenli Reçeli


Bu ev yapımı böğürtlen reçeli tarifi kesinlikle yaz konservesi listenizin başında yer alacak. Bu çok kolay böğürtlen reçeli tarifi  ,sadece dört malzeme gerektirir: böğürtlen, şeker, limon suyu ve su. Bu, kış için korumak veya hazır olur olmaz tadını çıkarmak için harika bir şey. Böğürtlen reçeli nasıl yapılır ?


BÖĞÜRTLEN REÇELİ TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>


4. Basit Ev Yapımı Yabanmersini Reçeli


 Ev Yapımı Yabanmersini Reçeli


Bu taze yaban mersini tarifi pektin gerektirmez ve yapımı çok kolaydır. Şeker, tuz, limon kabuğu rendesi ve limon suyuyla birlikte sadece 10 bardak taze yaban mersini size dokuz yarım litre kavanoz konserve verecektir. Bu tarif özellikle konserve için hazırlanmıştır, böylece reçelleriniz anında kışlık saklama için hazır olur. Bunlar arkadaşlarınız ve aileniz için harika ev yapımı hediyeler yapar ya da hepsini kurtarabilir ve tüm yıl boyunca nefis taze reçellere sahip olabilirsiniz. Bu reçeller, ev yapımı yaban mersinli turtalar kadar lezzetli !


YABAN MERSİNİ REÇELİ TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>

 

5. Nar Reçeli


Nar Reçeli


Bu nar reçeli tarifi kesinlikle mükemmel görünüyor. Narın pek çok sağlıklı özelliği vardır - sadece sizin için iyi olan sıcak bir bisküvi ve reçel sahip olduğunuzu hayal edin! , Narın kahvaltı sofranıza renk katacağından emin olabilirsiniz.


NAR REÇELİ TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>


6. Eski Tarz Karahindiba Reçeli


Eski Tarz Karahindiba Reçeli

Bu ev yapımı karahindiba reçelini seveceksiniz. Karahindiba reçelinin tadı bal gibi ve yapımı gerçekten çok kolay. Artı, muhtemelen şu anda bahçenizde büyüyen karahindiba ile yapıyorsunuz - "yabani otları" iyi bir şekilde kullanmaktan bahsedin!


KARAHİNDİBA REÇELİ TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>

7. Çok Basit İki Malzemeli Üzüm Reçeli


Üzüm Reçeli Tarifi

Bu lezzetli üzüm reçeli tarifinin sadece iki malzemesi var: üzüm ve şeker! Kendi üzümlerinizi yetiştirirseniz, bu birkaç tanesini kış için korumanın harika bir yoludur. Üzüm yetiştirmeseniz bile, sadece birkaç kilo üzümle bunun oldukça büyük bir kısmını yapabilirsiniz, bu yüzden hiç de pahalı değildir. Ve bunu, yetiştirdiğiniz her tür üzümle yapabilirsiniz, çok yönlü bir tariftir.


ÜZÜM REÇELİ TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>


8. Evde Konserve Şeftali Ezmesi


Evde Konserve Şeftali Ezmesi

Bir veya iki şeftali ağacınız varsa, şeftali ezmesi tarifi kesinlikle elinizde bulundurmak isteyeceğiniz bir tariftir. Tarif, dört litre veya sekiz yarım litre lezzetli şeftali ezmesi yapar. Bu kahvaltı için harikadır ya da Noel'de ev yapımı ekmeklerle birlikte sepetlerde dağıtmak için bir parti hazırlayabilirsiniz.


EVDE ŞEFTALİ EZMESİ TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>


9. Ev Yapımı İncir Reçeli


Ev Yapımı İncir Reçeli

İncir yetiştirirseniz, bu sizin için harika bir tarif. Meyveler gelmeye başladığında incir ağaçlarıyla ne yapacağımı asla bilemedim. Bu, bu meyvelerden bazılarını korumanın lezzetli bir yolu ve gerçekten basit bir tarif. İncir reçelleri tost veya bisküvilerde lezzetlidir ve kavanozlarda çok güzel görünürler. Tatillerde bunları ev yapımı kurabiyeler veya kavanozda başka hediyelerle vermek harika olur.İşte karşınızda ev yapımı incir reçeli tarifi !!!


 İNCİR REÇELİ TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>


10. Kolay Ev Yapımı Zencefil Reçeli


Kolay Ev Yapımı Zencefil Reçeli


Bu ev yapımı zencefil, tarifi hazırlamak için sadece birkaç dakika ve ardından pişirmek için yaklaşık bir buçuk saat sürer. Zencefilin tadını seviyorsanız bu reçeller tam size göre. Tarif yalnızca bir kavanoz yapar, bu yüzden biraz fazla istiyorsanız onu ayarlamanız gerekir. Hazır olduğunda, buzdolabında hava geçirmez bir kapta saklayın ve birkaç hafta saklayın.


ZENCEFİL REÇELİ TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>


11. Lezzetli Ev Yapımı Nane Reçel


Lezzetli Ev Yapımı Nane Reçeli

Tatillerde nane reçeli harikadır - bir blok krem ​​peynirin üzerine dökebilir ve tatil partilerinizde kraker ile servis edebilirsiniz. Ya da sabahları tostunuzun tadını çıkarmak için bir parti hazırlayın. Bunu yapmak çok kolay ve size kış aylarında saklamanız için oldukça büyük miktarda reçel veriyor. Bunu ot bahçenizden alabileceğiniz nane yapraklarıyla yapıyorsunuz! İşte karşınızda nane reçeli tarifi !!


NANE REÇELİ TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>


12. Ev Yapımı Kızılcık  Reçeli


Ev Yapımı Kızılcık Reçeli


Güveçinizi ev yapımı reçel yapmak için kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? . Bu nefis kızılcık reçeli tarifi yapmak da dahil olmak üzere pek çok şey yapabilir. Bunu pişirmeye hazırlamak yaklaşık bir saat sürer ve ardından güveç sizin için tüm zor işi yapar. Jeli bittiğinde kavanozlara aktarın ve bir gecede mühürlenmelerine izin verin. 


KIZILCIK REÇELİ TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>


13. Lezzetli Ev Yapımı Yabani Erik Reçeli


Yaban Eriği Reçeli


Yabani erikleri bulacak kadar şanslıysanız, ne kadar lezzetli olduklarını bilirsiniz. Onlardan reçel yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Bu yabani erik reçeli tarifi yapmak çok kolaydır ve sabahları kızarmış ekmek ve kahvenize eşlik edecek mükemmel bir reçel. Normal eriklerden çok daha küçük olan yabani eriklere erişiminiz yoksa, bu tarifle birlikte kiraz da kullanabilirsiniz.


YABAN ERİĞİ REÇELİ TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>


14. Hanımeli Reçeli


Hanımeli Reçeli

Hanımeli reçelinin eşsiz bir tadı var ve yapımı gerçekten çok kolay. Hanımeli çalılarında çok fazla çiçek vardır! Bu özel tarif, kışın reçel depolamanız için yeterli olan yedi yarım litre kavanoz yapar.Tam olarak dört fincan hanımeli çiçeği toplamanız gerekecek . Bunu yapmak için ayrıca şeker, pektin, limon suyu ve suya ihtiyacınız var. İşte karşınızda hanımeli reçeli tarifi.

HANIMELİ REÇELİ TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>


15. Ev yapımı Limon Reçeli


Ev yapımı Limon Reçeli


Portakal marmelatı duydunuz değil mi? Limon reçeline ne dersin? Bu nefis reçel, limonatanın tüm iyiliğini tostunuza sürebileceğiniz bir şeye koyar! Bunu yapmak için yalnızca dört limon gerekir, ancak yalnızca bir parti için yeterli olur. Yine de daha fazlasını yapmak için kolayca ayarlayabilirsiniz. Limonu seven tanıdığın herkes için bir hediye sepetine koymak harika bir şey. İşte karşınızda limon reçeli tarifi !


LİMON REÇELİ TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>

16. Ev Yapımı Portakal Marmelatı


Ev Yapımı Portakal Marmelatı


Portakal marmelatı tostta çok lezzetli ve bu kolay takip tarifi ile kendinizinkini yapabilirsiniz. Bu marmelattan altı tane yarım litre kavanoz almak için sadece dört orta boy portakal yeterlidir. Bu size konserve talimatlarını verir, böylece marmelatınız kışa kadar saklanmaya hazır olur. Ve mutfaktayken tamamlamanız tüm gün sürmeyecek nispeten hızlı bir tarif. İşte karşınızda portakal reçeli tarifi !


EV YAPIMI PORTAKAL MARMELATI TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>


19. Kolay Şeftali Reçeli

Kolay Şeftali Reçeli

                            

Bu tarif dokuz yarım litre kavanoz yapar ve bunu yapmak için sadece altı bardak doğranmış şeftaliye ihtiyacınız var. Ayrıca şeker, pektin, limon suyu ve birkaç başka malzemeye ihtiyacınız var. Bu reçel kızarmış ekmek veya bisküvilerde harikadır ve dokuz kavanoz size kış için bol miktarda saklayabileceğiniz bol miktarda, ayrıca ailenize ve arkadaşlarınıza verebileceğiniz birkaç kavanoz verir. İşte karşınızda şeftali reçeli tarifi !


ŞEFTALİ REÇELİ TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>


20. Nefis Ev Yapımı Balkabağı Ezmesi


Nefis Ev Yapımı Balkabağı Ezmesi


Balkabağı ezmesini hiç denemediyseniz, şimdi denemeye ne dersiniz ? Bu lezzetli enfes bal kabağı reçeli tarifi sizlerle...


BAL KABAĞI REÇELİ TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>


21. Basit İki Malzemeli Ahududu Reçeli


Ahududu Reçeli Tarifi
 

Bu ahududu reçeli tarifi yalnızca iki malzemeyi gerektirir - dondurulmuş ahududu ve şeker. Unutmayın, eğer kendi ahududunuzu yetiştiriyorsanız, bunları da kullanabilirsiniz. Bunu ocağın üzerinde pişirin, böylece donmuş ahududularınız yine de çözülür, böylece taze olanları kolayca kullanabilir ve hatta yaparsanız daha taze bir tat verebilirsiniz.


AHUDUDU REÇELİ TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>


22. Gül Yaprağı Reçeli


Gül Yaprağı Reçeli


Reçel yapmak için kullanabileceğin pek çok harika şey var. Meyve ağaçlarına sahip olmanıza bile gerek yok! Kendi güllerinizi veya lavantanızı yetiştirirseniz, bu nefis gül yaprağı reçeli veya lavanta reçeli yapabilirsiniz. Bunların çok eşsiz olduğunu ve harika tatlar sunduğunu düşündüm. Gerçekten kendi çiçek reçellerinizi yapmaya  hazırsanız tarifimize bakınız. İşte gül yaprağı reçeli tarifi !


GÜL YAPRAĞI REÇELİ TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>


23. Çilek Mango Reçeli



Bu çilekli mango reçeli tarifi yarım litre kavanozu doldurmaya yetiyor. Geleneksel çilek reçeli üzerine lezzetli bir dokunuş ve tarifi takip etmek gerçekten çok kolay. Bunu yapmak için bir bardak doğranmış çileğin yanı sıra şeker, limon suyu ve bir bardak doğranmış mango da gerekir. Harika aromalı bir reçeldir ve yapımı çok kolaydır - ayrıca yaz için harika bir lezzettir. İşte çilekli mango reçeli tarifi !


ÇİLEK MANGO REÇELİ TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>


24. Karpuz Reçeli


Karpuz Reçeli


Karpuzlu reçelin yapımı süper kolaydır ve en harika tada sahiptir. Bu karpuz reçeliyle tüm yıl boyunca o nefis karpuz tadına sahip olacaksınız ve konserve edildiğinde güzel bir reçel, bu yüzden arkadaşlarınıza ve ailenize hediye olarak vermek için mükemmel.İşte karpuz reçeli tarifi !


KARPUZ REÇELİ TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>



25. Ev yapımı Kavun Reçeli


Ev yapımı Kavun Reçeli


Kavun reçeli çok güzel bir renge sahip ve tosttan bisküviye kadar her şeyde harika olan lezzetli bir reçel. Bu tarifi yapmak çok kolay ve yapmak için sadece dört fincan doğranmış kavuna ihtiyacınız var. Hazırlanması sadece 10 dakika sürer ve daha sonra pişirmek için bir 20 dakika kadar sürer. Bunu birkaç hafta buzdolabında saklayabilirsiniz… ancak ailenizin çok daha önce yemesini bekliyorum! İşte mükemmel lezzetli kavun reçeli tarifi !


KAVUN REÇELİ TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ... >>>



Yorum Gönder

0 Yorumlar