Asetonsuz Oje Nasıl Çıkar ? | Asetonsuz Oje Çıkarmanın 6 Yolu >>>

Asetonsuz Oje Nasıl Çıkar ? | Asetonsuz Oje Çıkarmanın 6 Yolu >>>

ASETONSUZ OJE NASIL ÇIKAR ? ASETONSUZ OJE ÇIKARMANIN 6 ETKİLİ YOLU ?

İyi bir manikür sonsuza kadar sürmez, biliyoruz! Asetonsuz oje nasıl çıkar ? Her şey, görünüşünüzü bozabilecek iğrenç yonga ile başlar. Önemli bir toplantı veya akşam yemeğiniz olsun, yontulmuş tırnaklar asla etkileyici değildir. Peki, oje çıkarıcı kullanışlı değilse ne yaparsınız? Cilanızı soyun ve daha da kötüleştirin mi? Bu kaçınmanız gereken bir şey! Cilayı yapıştırıcı kullanmadan soymak için tırnaklarınızı veya herhangi bir aleti kullanmak tırnaklarınızı kurutabilir ve hatta küçük çizikler elde edebilir. Tüm bunlardan kaçınmak ve tırnaklarınızı kurtarmak için deneyebileceğiniz doğru alternatiflerimiz var.İşte Asetonsuz Oje Çıkarmanın Yolları :




Parfüm kullanmaktan diş macununa kadar, cilayı çıkarmaya çalışabileceğin 6 alternatif var.


1. Dişmacunu  ile oje çıkarma


Bu kesmek için yapmanız gereken tek şey eski bir diş fırçasıyla tırnaklarınıza biraz diş macunu sürmek. Macun, cila sökücüde de bulunan etil asetat içerir.





Asetonsuz Oje Nasıl Çıkar ? | Asetonsuz Oje Çıkarmanın 6 Yolu >>>




2. Deodorant ile oje çıkarma


Ojeyi çıkarmanın başka bir yolu da bir deodorant kullanmaktır. Sadece tırnaklarınıza püskürtün ve pamuklu bir bezle ovalayın. Bu, birden fazla denemeniz, normal çıkarıcılarınızdan biraz daha fazla zaman alabilir.




3. El dezenfektanı


Cila sökücü üzerine el dezenfektanı taşıma şansı daha fazladır. Pamuk topunun üzerine biraz dezenfektan koyun ve tırnaklara sürün. Sonuçları alana kadar tekrarlayın.



4. Parfüm  ile oje çıkarma


Tıpkı deodorant gibi, bir parfüm de kurtarmaya gelebilir! Biraz kağıt mendil üzerine spritz ve tırnaklarına sür. Birçok kadın şaşırtıcı bir şekilde çalışan bu kesmekle yemin ediyor.


5.Saç spreyi  ile oje çıkarma

Sürtünme alkol içeren saç spreyi  oje çıkarıcı için en iyi alternatiftir. Tırnaklarınıza serperek cilayı çıkarmak için bir saç spreyi kullanabilirsiniz. Bu kesmek için, hızlı bir şekilde silmeniz gerekir, aksi takdirde pamuk ped tırnaklarınıza yapışabilir.



6. Son kat  ile oje çıkarma

Oje üst katınız varsa endişelenmenize gerek yoktur. Yapmanız gereken tek şey üst cilayı oje üzerine uygulamak ve hızlı bir şekilde pamuklu bir bezle silmek. Üst katın cilasının soyulmasına yardımcı olan ıslak olması gerekir.

Bu yayınımızda asetonsuz oje nasıl çıkarılır bilgiler vermiş olduk,sizlerin de  aseton kullanmadan oje çıkarma yollarınız ve tecrübeleriniz varsa bizimle paylaşabilirsiniz...

İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYARAK EL DEZENFEKTANI NEDİR , NE İŞE YARAR ÖĞRENEBİLİRSİNİZ >>>

Yorum Gönder

0 Yorumlar